Βασικές οδηγίες φύλαξης και συντήρησης χαλιών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επειδή η φροντίδα των χαλιών σας ξεκινά από εσάς και ολοκληρώνεται με τον ετήσιο επαγγελματικό καθαρισμό τους από την εταιρεία μας, σας προσφέρουμε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη συντήρησή τους:

Μια φορά την εβδομάδα σκουπίζετε προς τη φορά του πέλους. Προτιμήστε τις σύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες που καθαρίζουν επιφανειακά, προλαμβάνοντας τους δύσκολους λεκέδες.

  • Λεκέδες από λάδι ή σάλτσες: αν το χαλί λερωθεί μ’αυτό τον τρόπο και ο χρόνος που μεσολαβεί έως τον επόμενο καθαρισμό είναι μεγάλος, απορροφήστε το λεκέ με χαρτί κουζίνας, στη συνέχεια τρίψτε τον με αφρό υγρού πιάτων και τέλος αφαιρέστε τον αφρό με υγρό πανί. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην επιχειρήσετε την ίδια διαδικασία σε ύφασμα (π.χ. καναπέ) γιατί υπάρχει κίνδυνος γαριάσματος ή νερολεκέδων.
  • Λεκέδες από ποτά (αλκοόλ, καφέ, αναψυκτικά) πρέπει να απορροφηθούν ταμποναριστά πρώτα με χαρτί κουζίνας κι έπειτα να τριφτούν προσεκτικά με υγρό πανί.
  • Λεκέδες από μελάνι: για να καθαρίσετε γραμμές από μελάνι, χρησιμοποιήστε καθαρό οινόπνευμα και τρίψτε προσεκτικά με απορροφητικό πανί. Αν ο λεκές επιμένει, τηλεφωνήστε μας.

Μην τοποθετείτε επάνω σε χαλιά ή μοκέτες:

  • Γλάστρες, η υγρασία που δημιουργείται γύρω από τη γλάστρα μπορεί να κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά. Χρησιμοποιήστε ειδικά πιατάκια για τις γλάστρες (όχι πήλινα).
  • Βαριά αντικείμενα επάνω στα χαλιά κάνουν το πέλος να “καθίσει”. Συνηθίστε να τα μετακινείτε συχνά, ώστε να μπορεί το πέλος να επανέλθει.
  • Αν αποφασίσετε να φυλάξετε τα χαλιά στο σπίτι σας θα πρέπει προηγουμένως να τα σκουπίσετε πολύ καλά. Κατόπιν τοποθετήστε τα σε υφασμάτινη ή νάυλον θήκη, μαζί με καμφορά ή ναφθαλίνη τυλιγμένη σε ύφασμα ή εφημερίδα.Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει η καμφορά ή η ναφθαλίνη να έρθει σε επαφή με το πέλος γιατί υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθούν τα χρώματα του και να καταστραφεί.
  • Μην αποθηκεύετε τα χαλιά σε υγρές ή ανώμαλες επιφάνειες.


Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στα 2106034034 και 2107640236 για να σας δώσουμε την ιδανικότερη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα των χαλιών-μοκετών και υφασμάτων επίπλωσης διαθέτετε.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.