ΟΧΙ σε απόφαση της Δημ. Αρχής Βύρωνα από όλες τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κοινό κείμενο, με το οποίο ζητούν την ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής να παραχωρήσει το κλάδεμα των δέντρων σε ιδιωτική εταιρεία, κατέθεσαν σήμερα προς τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή Βύρωνα, οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Φέρνουν το θέμα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πρωτοβουλία αυτή προέκυψε μετά τις σοβαρές αντιδράσεις που προκάλεσε στο σωματείο εργαζομένων του δήμου αλλά και σε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης της Δημοτικής Αρχής, με πέντε ψήφους, μόνο της παράταξής τους στην Οικονομική Επιτροπή.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης εκφράζουν την αντίθεσή τους στο να επιλέγει, συζητά και αποφασίζει η Δημοτική αρχή σοβαρά ζητήματα στην Οικονομική Επιτροπή, όταν μάλιστα, με βάση το νομοθέτημα Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη, μετατρέπεται από μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο σε πλειοψηφία στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική Επιτροπή. Ως εκ τούτου, όπως επισημαίνουν, οι αποφάσεις λαμβάνονται χωρίς τον έλεγχο του Δημοτικού Συμβουλίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.