Μαύρες Ορχιδέες, Κόκκινες Ορχιδέες, Μπλε Λωτοί. Aπ’ όλα έχει ο μπαχτσές…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

της Δήμητρας Γκεβέζου, Συμβούλου Aισθητικής της Medica 120. τηλ. επικοινωνίας: 6997091883

Από την αρχαιότητα µέχρι σήµερα τα λουλούδια και τα βότανα έχουν παίξει ζωτικό ρόλο στην παραδοσιακή ιατρική και κοσµετολογία. Τα αρώµατα των λουλουδιών διεισδύουν µε µαγικό τρόπο στον συναισθηµατικό µας κόσµο και µας προσφέρουν ψυχική ευεξία και χαλάρωση, ενώ τα αιθέρια έλαια που παίρνουµε από τα άνθη, τα φύλλα, και τους καρπούς τους έχουν ευεργετικό χαρακτήρα για την επιδερµίδα µας. Η οµορφιά απασχολεί κυρίως το γυναικείο φύλο σχεδόν από την αρχή της ύπαρξής του.

Ευτυχώς για τους επιστήµονες της κοσµετολογίας υπάρχει υλικό από τους αρχαίους λαούς πολλών χωρών, ακόµα και από τους Αζτέκους για το πως χρησιµοποιούσαν τα φυτά για την παρασκευή σκευασµάτων που τους έδιναν λαµπερότερη επιδερµίδα και «σταµατούσαν» τον χρόνο. Έρχεται λοιπόν σήµερα η επιστήµη της κοσµετολογίας να επανεξετάσει όλο αυτό το υλικό και µε την βοήθεια της τεχνολογίας και των νέων πρώτων υλών να βελτιστοποιήσει τις τεχνικές και να αναδείξει στο έπακρο τις δυνατότητες του κάθε φυτού που χρησιµοποιεί.

Ας δούµε όµως µερικά φυτά για τα οποία ακούµε συχνά, τι µας προσφέρει τελικά το καθένα:

Μαύρη Ορχιδέα: Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, έχει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και καταπραΰντικές ιδιότητες. Είναι ένα από τα αρχαιότερα μυστικά ομορφιάς για τη φροντίδα της επιδερμίδας γιατί βοηθά στην αποκατάσταση και την διατήρηση της φωτεινότητας και της νεανικής λάμψης της επιδερμίδας, επιτυγχάνει την ομογένεια στον τόνο της και λειαίνει της λεπτές γραμμές που εμφανίζονται κατά την πάροδο του χρόνου.

Κόκκινη Ορχιδέα: Συναρπαστικό και αισθησιακό φυτό, είναι σύμβολο του αισθησιασμού και του μυστηρίου και ενσαρκώνει την απόλυτη ομορφιά και γυναικεία φινέτσα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, καθιστώντας το ιδανικό για την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση και την περιποίηση της επιδερμίδας.

Μπλε Λωτός: Ένα φυτό πολύ δημοφιλές στην Αίγυπτο για την ευφορία που προκαλεί και την ανακούφιση από την κατάθλιψη. Χρησιμοποιείται για την προώθηση του παράγοντα κατά του άγχους και για την ανακούφιση του στρες. Έχει χαλαρωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης βοηθά στην άμυνα κατά των ελεύθερων ριζών.

Αγγούρι: Συμβάλλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδωτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας.

Ακτινίδιο: Δεσμεύει αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ρύπανσης. Ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος και προσφέρει ήπιες απολεπιστικές ιδιότητες ενισχύοντας την ανανέωση των κυττάρων και τη φωτεινότητα του δέρματος.

Αβοκάντο: Είναι ενυδατικό, καταπραΰνει τον κνησμό και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Διευκολύνει τη διαδικασία κατασκευής και ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος και ενεργοποιεί την βασική ουσία για την αναδόμηση των ιστών του.

Αλόη: Έχει αναπλαστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και θρέφει την επιδερμίδα με τα πολύτιμα συστατικά της. Επίσης έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και συμβάλει στη διατήρηση της φρεσκάδας και ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα Αλόης έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση και είναι γνωστό πως συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και στον καθαρισμό των πόρων.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.