COBRA AFC Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η COBRA AFC ιδρύθηκε το 1981 στον Βύρωνα από μια παρέα μικρών παιδιών. Ξεκίνησε να αγωνίζεται πιο «επίσημα» στα Παμβυρώνια τη δεκαετία του 1980 όπου και κατέκτησε 2 φορές το κύπελλο. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών στο ανεξάρτητο πρωτάθλημα ομάδων Αττικής όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα δύο φορές και το κύπελλο. Τώρα αγωνίζεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Futsal στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Η ανάπτυξη των ακαδημιών είναι βασικό μέλημα των διοικούντων.  Οι ακαδημίες έχουν πλέον παιδιά από 7 ετών έως 14 και αγωνίζονται στο κλασσικό ποδόσφαιρο 11χ11 αλλά και στο ποδόσφαιρο σάλας. Το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθείται είναι εξιδεικευμένο και στοχευμένο στην βελτίωση των ποδοσφαιριστών. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ακαδημία COBRA Κ12 ταξίδεψε στην Αγγλία την περσινή σεζόν και έπαιξε φιλικό παιχνίδι με την αγγλική ιστορική ομάδα της FULHAM. Φέτος η ακαδημία COBRA Κ13 ταξίδεψε στην Ιταλία για φιλικό παιχνίδι με την ROMA! Η εκμάθηση ποδοσφαίρου μέσα από  την χαρά για παιχνίδι και η παροχή μοναδικών εμπειριών στα παιδιά αποτελούν την βάση της ανάπτυξης των ακαδημιών. Θα είναι ανείπωτη χαρά να δουν ποδοσφαιριστές των ακαδημιών να αγωνίζονται επαγγελματικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας δήλωσαν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Στις προθέσεις του συλλόγου είναι η άμεση συνεργασία με τις ομάδες του Βύρωνα αλλά και των γειτονικών δήμων με στόχο την αμοιβαία ενδυνάμωση καθώς και την υγιή ανάπτυξη του αθλήματος.

Οι προπονήσεις των ακαδημιών γίνονται στα ανοιχτά γήπεδα της Εργάνης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για εγγραφή στην COBRA: Φίλιππος Κανταράκης 6944845355, Νίκος Σολδάτος 6948003162.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.