Ο Δήμος Βύρωνα εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό ραντεβού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από σήμερα 21/9 μόνο με ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση πολιτών από τις δημοτικές υπηρεσίες λόγω νέων μέτρων για τον κορωνοϊού

Στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, ο Δήμος Βύρωνα εγκαινιάζει το ηλεκτρονικό ραντεβού, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να εξυπηρετηθούν από υπηρεσίες όπως το Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο, τα  Έσοδα και το Γραφείο Πολιτικών Γάμων, να κλείσουν ραντεβού μέσα από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου:

https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9773, ή απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://rantevou.dimosbyrona.gr/ οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με την υπηρεσία του Δήμου που τους ενδιαφέρει, εύκολα, γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

Γιατί να κλείσω ραντεβού με τις υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα;

  1. Για να έρθω και να έχω προτεραιότητα να εξυπηρετηθώ, συγκεκριμένη μέρα, ώρα σε σχέση με άλλους συμπολίτες μου που θα αμελήσουν να κλείσουν ραντεβού και που πιθανόν να μην εξυπηρετηθούν αν δεν υπάρξει κενό την  ημέρα προσέλευσής τους.
  2. Για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στις υπηρεσίες του Δήμου μέτρο απαραίτητο για να μειώσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του Covid 19.
  3. Για να ξέρω εκ των προτέρων ποια δικαιολογητικά χρειάζονται για κάθε περίπτωση και να είμαι προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να τελειώσω τη δουλειά μου ακριβέστερα και ταχύτερο τρόπο.  
  4. Για να μπορούνε με αποτελεσματικότερο τρόπο οι υπάλληλοι του Δήμου να εξυπηρετήσουν το αίτημά μου.

Για τους πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολία στη χρήση των νέων τεχνολογιών, για οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Δήμου Βύρωνα:  2132008600

Η διαδικασία εμπλουτισμού της πλατφόρμας συνεχίζεται, με στόχο να συμπεριληφθούν όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα που συναλλάσσονται με τον πολίτη.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316) για την προστασία από τον κορωνοϊό, από σήμερα η εξυπηρέτηση του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.