Κορωνοϊός: Tο “μοντέλο Μαδρίτης” που ακούγεται για την Αττική

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θα εφαρμοστεί αν δεν περιοριστεί η διασπορά του ιού στη μεγαλύτερη σε πληθυσμό περιφέρεια της Ελλάδας.


Στο “Μοντέλο της Μαδρίτης” αναφέρεται σήμερα ο εγχώριος τύπος, θέλοντας να περιγράψει πώς θα λειτουργήσει η καραντίνα στην Αττική.

Ποιο είναι όμως αυτό;

Σχεδόν ένα εκατομμύριο κάτοικοι της Μαδρίτης και των περιχώρων της τέθηκαν πριν λίγες μέρες, και για περίοδο δύο εβδομάδων, υπό αυστηρούς περιορισμούς στις μετακινήσεις τους στην προσπάθεια να ανακοπεί η έκρηξη των μολύνσεων της Covid-19 στην ισπανική πρωτεύουσα και τη γύρω περιοχή. Η μητροπολιτική περιοχή της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Παρασκευή τον περιορισμό της ελευθερίας μετακινήσεων για το περίπου 13% του πληθυσμού της.

“Οι κάτοικοι των πλέον πληγεισών περιοχών από την πανδημία του κορωνοϊού, τους οποίους αφορά το μέτρο, πάνω από 850.000, θα μπορούν να βγαίνουν εκτός των συνοικιών τους για να πάνε να εργαστούν, να πάνε στον γιατρό ή να πάνε τα παιδιά τους στο σχολείο”, δήλωσε η πρόεδρος της περιφέρειας των 6,6 εκατομμυρίων κατοίκων Ιζαμπέλ Ντίαθ Αγιούσο. Γνωστοποίησε επίσης ότι οι συναθροίσεις θα επιτρέπονται με τη συμμετοχή 6 προσώπων από 10. Σύμφωνα με την Αγιούσο, η πρόσβαση σε πάρκα και δημόσιους χώρους θα περιοριστεί, στην ίδια προσπάθεια να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού.

Ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του ΑΝΤ1, εξήγησε τι ακριβώς θα σημαίνει ένα ενδεχόμενο lockdown στην Αττική, ποια θα είναι τα μέτρα και ποιους θα επηρεάσει:

«Το lockdown θα περιλαμβάνει κυρίως περιορισμό στις μετακινήσεις. Δηλαδή θα έχουμε κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων, κλείσιμο της εστίασης και της διασκέδασης, ενδεχομένως κλείσιμο των σχολείων. Θα έχουμε απαγόρευση των μετακινήσεων, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων, άρα θα μειωθεί πολύ η κινητικότητα του πληθυσμού ώστε να μην έχουμε διασπορά ιδίως στο κέντρο της Αθήνας και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που είναι το μεγάλο πρόβλημα».

Πηγή: popaganda.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.