Συμβασιούχοι ΕΣΠΑ στην Ελευσίνα: Αορίστου, με δικαστική απόφαση

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Θετική και ελπιδοφόρα η δικαίωση συμβασιούχων με προγράμματα ΕΣΠΑ που απασχολούνται στο ΠΑΚΠΠΑ του δήμου Ελευσίνας. Η δικαστική απόφαση που τους μετατρέπει σε αορίστου χρόνου (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του aftodioikisi.gr)

Την πρώτη θετική απόφαση που αφορά αποκλειστικά συμβασιούχους με προγράμματα ΕΣΠΑ, δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.
Πρόκειται για την απόφαση 113/2020 του Πρωτοδικείου Αθηνών (δικηγόρος ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος). Σύμφωνα με αυτή: Οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου 19 εργαζόμενων του δήμου Ελευσίνας, μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου. Πρόκειται για εργαζόμενους στο Nομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής (ΠΑΚΠΠΑ) του δήμου.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο: «Αναγνωρίζει ότι οι συμβάσεις που συνδέουν έκαστη των εναγουσών με το εναγόμενο αποτελούν μια ενιαία σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου».
Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενες είχαν τις ειδικότητες: του βρεφονηπιοκόμου, βοηθού βρεφονηπιοκόμου, τραπεζοκόμου, παιδοψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού. Ενώ οι συμβάσεις τους ήταν είτε συνεχόμενες είτε με μικρές διακοπές από το 2006 (1), το 2012 (7), το 2013 (1), 2015 (1), 2016 (4), 2017 (1), 2018 (3) και 2019 (1).

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.