Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών για βασικό εισόδημα. Υποστηρίξτε την!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Υπογράφουμε για να δοθεί Βασικό Εισόδημα άνευ όρων σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άρχισε η προσπάθεια συλλογής ενός εκατομμυρίου υπογραφών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών, προκειμένου να θεσπιστεί Βασικό Εισόδημα Άνευ Όρων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το Βασικό Εισόδημα θα διασφαλίζει την υλική επιβίωση και τη δυνατότητα κάθε ατόμου να συμμετέχει στην κοινωνία ως μέρος της οικονομικής της πολιτικής. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που ανατίθενται στην ΕΕ από τις Συνθήκες.

Ως Βασικό Εισόδημα Ανευ Ορων ορίζεται ένα ποσό που δίνεται σε όλους – ανεξαρτήτως ηλικίας, ιθαγένειας, τόπου διαμονής κ.λπ., είναι εξατομικευμένο, ανεξάρτητο από την εργασιακή κατάσταση και οφείλει να εξασφαλίζει ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.
Για τη χώρα μας έχει τεθεί ως ελάχιστο όριο η συγκέντρωση των 14.805 υπογραφών. Υπογραφούμε για να δοθεί βασικό εισόδημα Ανευ Ορων εισοδήματος σε όλη την Ευρώπη.

Η καμπάνια φιλοξενείται σε επίσημη πλατφόρμα της Ε.Ε. Εφόσον συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο υπογραφές σε ένα χρόνο από τουλάχιστον 7 χώρες σε συγκεκριμένη ελάχιστη ποσόστωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι υποχρεωμένη να εξετάσει την πρόταση, να την επεξεργαστεί και να εκδώσει αιτιολογημένο πόρισμα.

Περισσότερα: europa.eu

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.