Μάσκες από κάνναβη κατά της ρύπανσης από τα απόβλητα του κορωνοϊού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε γαλλική επιχείρηση που κατασκευάζει μάσκες μιας χρήσης από κάνναβη, πρωτοβουλία που μπορεί να είναι η απάντηση στη ρύπανση από τα ιατρικά απόβλητα του κορωνοϊού.

Η επένδυση της μάσκας περιλαμβάνει και ένα μείγμα καλαμποκιού ενώ ακόμα και τα λαστιχάκια είναι ανακυκλώσιμα.

Το μεγάλο ατού είναι, όπως αναφέρει το REUTERS, ότι η μάσκα από κάνναβη είναι βιοδιασπώμενη. Η κάνναβη ως φυσικό προϊόν,  αποσυντίθεται χωρίς να αφήνει απορρίμματα στο περιβάλλον.

Ήδη η γαλλική επιχείρηση έχει πουλήσει από τον Μάρτιο πάνω από 1,5 εκατομμύριο μάσκες κάνναβης σε Ευρώπη και Καναδά.

Τα ιατρικά απόβλητα του κορονοϊού, είναι η νέα απειλή για το περιβάλλον γι’ αυτό και ο ΟΗΕ, ήδη, από τα τέλη Ιουλίου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

PHOTO Unsplash/Brian Yurasits

Οι μολυσμένες χρησιμοποιημένες μάσκες και η ανοιχτή καύση ή ανεξέλεγκτη αποτέφρωσή τους,  οδηγεί στην απελευθέρωση τοξινών στο περιβάλλον και σε δευτερογενή μετάδοση ασθενειών στον άνθρωπο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμάται ότι χρησιμοποιούνται κάθε μήνα 129 δισεκατομμύρια μάσκες μίας χρήσης και 65 δισεκατομμύρια γάντια μιας χρήσης, προϊόντα κατασκευασμένα από πλαστικό, το οποίο θέλει πάνω από 4 αιώνες για να αποσυντεθεί.

PHOTO https://www.facebook.com/OperationMerPropre/

Από τις ποσότητες αυτές ο ΟΗΕ εκτιμά ότι το 75% των χρησιμοποιημένων μασκών, καθώς και άλλα απόβλητα που σχετίζονται με πανδημία, θα καταλήξουν σε χώρους υγειονομικής ταφής ή να επιπλέουν στις θάλασσες.

Πηγή: zoon.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.