Δ.Τ. από κινήσεις πολιτών: Όχι στην ηθική και πολιτική εξόντωση του Δημ. Σουλιώτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Από το blog: Βύρωνας, Η πόλη μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τελευταία απόφαση της Δημοτικής αρχής Κατωπόδη να αποστείλει εξώδικη διαμαρτυρία στον κ. Δημήτρη Σουλιώτη για τις δημόσιες δηλώσεις, θέσεις και καταγγελίες του, συνιστά ευθεία παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και ελευθεριών του πολίτη να ασκεί ελεύθερα έλεγχο και κριτική στους εκάστοτε «άρχοντες» του δήμου.

Αντί η διοίκηση των Άκη Κατωπόδη και Μιχαήλ Καραγιάννη, Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών αντίστοιχα, να ακούσει με προσοχή και καλή διάθεση τα όσα καυτηριάζονται για την αδιαφάνεια στις κακοτεχνίες και τα κακώς κείμενα τα οποία διαχρονικά και ακαταπαύστως καταγγέλλει ο κ. Σουλιώτης, απαντά με εξώδικο προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να τρομοκρατήσει όσους επιτελούν έλεγχο στον δήμο και εμμέσως όσους ενεργά ασχολούνται με τα προβλήματα του.

Η μεθόδευση αυτή καταδεικνύει την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να φιμώσει κάθε ανεξάρτητη μαχόμενη φωνή που με πλήρη συνείδηση των ευθυνών και της αποστολής της, αποκαλύπτει τις ευθύνες κάθε δημοτικού αξιωματούχου έναντι των πολιτών για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δήμος, αλλά και τις τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

Την πληροφορούμε όμως, ότι η προσπάθειά της αυτή θα πέσει στο κενό, όπως ακριβώς έπεσαν στο παρελθόν κι άλλες παρόμοιες απόπειρες. Κάθε απόφαση φίμωσης και δίωξης του κ. Σουλιώτη και του κάθε αγωνιζόμενου δημότη ή πολίτη, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και ενωμένους.

Το ίδιο το εξώδικο δε, αποτελεί παραλογισμό από την στιγμή που η ίδια η διοίκηση παραδέχτηκε ότι«μετά από τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και τη λήψη 31 δειγμάτων (πλακούντων ασφαλτοσκυροδέματος) από τις ασφαλτοστρώσεις – μπετοστρώσεις,  που εστάλησαν στο Δήμο Βύρωνα από το πιστοποιημένο εργαστήριο», που δεν το κατονόμασε, σε 2 δρόμους, δηλαδή σε ένα ποσοστό 6,45% παρουσιάστηκε αποδεδειγμένο πρόβλημα!

Και, ως γνωστόν, η «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» εξαναγκασμένη δειγματοληψία δεν έγινε σε όλους τους δρόμους που πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση, ώστε να μάθουν οι δημότες του Βύρωνα την πραγματική έκταση των κακοτεχνιών που έχουν γίνει.

Ας απαντήσει η Διοίκηση των Κατωπόδη-Καραγιάννη γιατί απέφυγε την εμπλοκή του Σώματος Ελεγκτών Δημοσιών Έργων (Σ.Ε.Δ.Ε.);

Παρεμπιπτόντως, ας απαντήσει η Διοίκηση των Κατωπόδη-Καραγιάννη τι απέγινε η Πραγματογνωμοσύνη για τις πλακοστρώσεις; Γιατί καθυστερεί να γνωμοδοτήσει η Νομική Υπηρεσία του Δήμου; Πέρασαν έξι μήνες από την εντολή που έλαβε τον Μάρτιο του 2020!

Αντί λοιπόν η Διοίκηση να παραδεχτεί το λάθος της και να ποιήσει τη νήσσα, έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία σε έναν άνθρωπο που κανονικά θα έπρεπε να τον έχει ήδη τιμήσει για την κοινωνική του προσφορά στα δύσκολα χρόνια του μνημονίου με την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα.

Καλούμε τους συνδημότες μας, την κοινωνία του Βύρωνα, τους κοινωνικούς φορείς, τις συλλογικότητες πολιτών, το σωματείο των εργαζομένων καθώς και τις προοδευτικές Δημοτικές Παρατάξεις να καταδικάσουν τις απαράδεκτες δημοτικές επιλογές φίμωσης της ελεύθερης γνώμης και να ταχθούν υπέρ του κ. Δ. Σουλιώτη σε περίπτωση επιβολής κυρώσεων σε βάρος του για τις καταγγελίες στις οποίες προέβη.

Κινήσεις Πολιτών «Βύρωνας και Τριγύρω» και «Ενάργεια»

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.