Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Τι υποστηρίζει ο Χαρδαλιάς για το κολυμβητήριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με ανάρτησή του στο facebook ο τέως Δήμαρχος Βύρωνα κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατηγορεί τη νέα Δημοτική Αρχή, για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται στη λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου του δήμου.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Χαρδαλια

Καλησπέρα φίλοι μου καλοί!

Είχα αποφασίσει να μην κάνω καμιά δημόσια τοποθέτηση για οποιοδήποτε θέμα μέχρι η νέα δημοτική αρχή να μπορέσει να βρει τον βηματισμό της και να μπορέσει να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου μας, μια και είναι εύκολο να παρακολουθείς από έξω τα τεκταινόμενα και να κάνεις εύκολη αντιπολίτευση , αλλά την ώρα της ευθύνης αντιλαμβάνεσαι ότι τα λόγια και η κριτική απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα και την καθημερινότητα στην διοίκηση του Δήμου μας!

 Όμως οι γκαιμπελίστικές, μικροπολιτικές και απαράδεκτα επικοινωνιακές τακτικές διαφόρων ασχέτων "σχετικών" πέριξ του νέου Δημάρχου που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της ανυπαρξίας σχεδίου και γνώσης τους για την λειτουργία του νέου κολυμβητηρίου μας πραγματικά με ξεπερνά και σίγουρα με θυμώνει!

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ απλά!

Το ΚΟΛΥΜΒΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Και ήμουν ξεκάθαρος σε ότι έλεγα την ημέρα των εγκαινίων του έργου: "...η νέα Δημοτική αρχή παραλαμβάνει ένα έργο - στολίδι και έχει 45 ημέρες για να προετοιμασθεί έτσι ώστε να λειτουργήσει στα μέσα ή τα τέλη Οκτωβρίου..."!

Και γιατί 45 ημέρες?

Για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους (δρομολόγηση σχετικών αδειών και αιτήσεις πιστοποίησης του έργου, πρόβλεψη και έναρξη διαδικασιών παραλαβής του και συντήρησής του κλπ) και για λόγους καθαρά οργανωτικούς (οριστικοποίηση και ανακοίνωση προγραμμάτων, ολοκλήρωση διαδικασίας προεγγραφών, οριστικοποίηση ωραρίου με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους πολίτες, δρομολόγηση απαραίτητου προσωπικού κλπ)! Όλα αυτά τα βήματα ήταν τα απαραίτητα για να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο και αντί η νέα δημοτική αρχή να προχωρήσει σε αυτά, προσπαθεί με μισόλογα και ψέματα να δικαιολογηθεί προβάλλοντας ανούσιες δικαιολογίες και αβάσιμες ανακοινώσεις!

Καταρχάς η παράταση που δόθηκε στον εργολάβο αφορά στην ολοκλήρωση της Β' φάσης του έργου, δηλ. της ανακατασκευής και ένταξης σε βιοκλιματική λογική του παρακείμενου Κλειστού Γυμναστηρίου και ΟΧΙ του Κλειστού Κολυμβητηρίου (Α΄φάση), το οποίο από τις 20 Οκτωβρίου θα μπορούσε να το παραλάβει η νέα Δημοτική Αρχή και να το λειτουργήσει εν αναμονή της έκδοσης και των σχετικών αδειών! Άδειες που με την τακτική που ακολουθεί δεν πρόκειται να τις εξασφαλίσει σύντομα μια και Φαρ' ειπείν προσπαθούν να εκδώσουν άδεια για την δεξαμενή(πισίνα) την στιγμή που προϋποθέτει την δήλωση συγκεκριμένων ονομάτων-υπευθύνων (ναυαγοσώστες κλπ) και εκείνοι δεν έχουν αποφασίσει καν τον αριθμό των προγραμμάτων, τον τρόπο της πρόσληψης του προσωπικού, τις διαδικασίες ανάθεσης της συντήρησης, της φύλαξης, της καθαριότητας!

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Και προσκαλώ και ΠΡΟΚΑΛΩ τους ανευθυνουπέυθυνους που χειρίζονται (που δεν χειρίζονται για την ακρίβεια) το θέμα σε ανοιχτή συζήτηση παρουσία των συμπολιτών μας, στον χώρο του νέου Κολυμβητηρίου μας, όποτε εκείνοι θέλουν και με όποιους συμμετέχοντες επιλέξουν, για να αποδειχτεί και ΟΛΗ η αλήθεια...Παράλληλα καλώ όλους τους συνδημότες μας να επισκεφθούν τον χώρο και να βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματά τους για το αν το κολυμβητήριο είναι έτοιμο ή όχι!

Και κάτι τελευταίο...

Παρακολουθώ καθημερινά τα πάντα και τους πάντες σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου μας, που υπηρετήσαμε με ευθύνη και σοβαρότητα μαζί με τους συνεργάτες μου όλα αυτά τα 12 χρόνια... και είμαι εδώ για να φανώ χρήσιμος και αρωγός στην προσπάθεια του νέου Δημάρχου, μια και ο Βύρωνας είναι καθημερινό στοίχημα για όλους όσους τον υπηρετήσαμε και ζούμε σε αυτή την πόλη...

Τις προθέσεις μου τις απέδειξα όλα αυτά τα χρόνια και πιστοποιητικά αποτελεσματικότητας δεν επιζητώ αλλά και δεν αναμένω από κανέναν, μου αρκεί η αγάπη και ο σεβασμός που εισπράττω από την συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας...

Για μένα το κεφάλαιο Βύρωνας έχει κλείσει για πάντα σε σχέση με δημοτικά αξιώματα και θέσεις ευθύνης...παραμένω όμως ενεργός πολίτης και απαιτώ σεβασμό στην πορεία όλων αυτών των χρόνων...και δεν πρόκειται να ανεχτώ μικροπολιτικές λογικές, γκαιμπελίστικες και με μισόλογα αβάσιμες ανακοινώσεις και δημόσιες ανούσιες απαξιωτικές δηλώσεις... ας το αντιληφθούν όλοι αυτό...η ανοχή μου και η υπομονή μου δεν είναι αδυναμία μου απλά πάντα πίστευα και πιστεύω ότι κάθε νέο χρειάζεται χρόνο και χώρο για να ξεδιπλώσει το σχέδιο του και το όραμα του... όχι όμως με ψέματα, μισόλογα και παραπληροφόρηση! Ας σοβαρευτούν κάποιοι επιτέλους και αντί να ψευδολογούν δεξιά και αριστερά ας αρχίσουν να εργάζονται σκληρά!

Απόψεις

image
Αλήθειες & ψέματα για Read More
image
Λάβρος κατά κυβερνήσεων, Read More
image
Από τα Τρίκαλα Read More
image
Απάντηση στον πρόεδρο Read More
image
Μη μιλάς σε αγνώστους Read More
image
Ο Πελετίδης, τα Read More
  • 1