Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τα Προσφυγικά στον Καρέα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την ανάπλαση των Προσφυγικών στον Καρέα με το σύστημα μελέτη-κατασκευή.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών με νέο έγγραφο που έστειλε στο Δήμο Βύρωνα την 1η Δεκεμβρίου 2014, ζητεί – και πάλι - να ακυρωθεί η δημοπράτηση του έργου, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια αναβίωσης αμαρτιών του παρελθόντος». Δείτε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ  (ΝΕΟ έγγραφο ΣΑΤΕ)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών είχε ανακινήσει το θέμα με παλαιότερο έγγραφό που είχε στείλει στο Δήμο Βύρωνα στις 30 Οκτωβρίου. Τότε, ο αρμόδιος αντιδήμαρχο Μ.Καραγιάννης, είχε απαντήσει στο Σύνδεσμο με το παρακάτω έγγραφο. Δείτε ΕΔΩ (επιστολή Καραγιάννη )

Την απόφαση του Δήμου Βύρωνα για τον τρόπο δημοπράτησης ενός έργου προϋπολογισμού 4.169.491,53 ευρώ με το σύστημα μελέτη-κατασκευή και όχι με ανοιχτό μειοδοτικό  διαγωνισμό χαρακτηρίζει παράνομη και η πρωτοβουλία «Πολίτες του Βύρωνα». Δείτε ΕΔΩ τη σχετική καταγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι και ο Μ. Καραγιάννης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το συγκεκριμένο έργο στην πρώτη ενημέρωση πολιτών που έγινε στη Λουίζα στις 23 Νοεμβρίου, είχε χαρακτηρίσει το έργο  «αμαρτωλό» τονίζοντας  ότι η διοίκηση του δήμου προβληματίζεται για τον τρόπο που πρέπει να το χειριστεί. Αναμένουμε εξελίξεις.