Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Βύρωνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, απηύθυνε εορταστικό μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής, “προλογίζοντας” τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών, ο Βύρωνας γιορτάζει. Χωρίς σπατάλη και με γνώμονα την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και την αισιοδοξία, διαμορφώνουμε το εορταστικό του κλίμα.

Φέτος ο Δήμος μας διοργανώνει μια σειρά δωρεάν εκδηλώσεων αφού ο πολιτισμός είναι κοινωνικό αγαθό, που αναδεικνύουν την παράδοση και τον πολιτισμό  τόσο της κοινότητας μας, όσο και της χώρας μας.

Στηριζόμαστε στις δημιουργικές δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και αφιερώνουμε τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εορτές στα παιδιά με την ελπίδα ότι η φωταγώγηση του δέντρου στις 14 Δεκεμβρίου θα φωτίσει το χαμόγελο τους.

Αφιερώνουμε τα φετινά Χριστούγεννα στους συμπολίτες μας ευχόμενοι να ζεσταθούν οι παγωμένες καρδιές τους και μέσα από αγώνες να κερδίσουν τη ζωή που τους αξίζει.

Σας ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά,

Καλά Χριστούγεννα και η Χρονιά που έρχεται να φέρει το ουσιαστικά νέο και ελπιδοφόρο στις ζωές όλων μας, τη δικαίωση των συλλογικών αιτημάτων και των κοινωνικών προσδοκιών, Υγεία, Αγάπη, Ευημερία, Ευτυχία και Θαλπωρή.

 

«Ας μπορούσε ανάβοντας το παιδί μου

 ένα σπίρτο να φωτίσει τον κόσμο».

Νικηφόρος Βρεττάκος, "Το παιδί με τα σπίρτα"

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ