Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αντιτίθεται στην πράξη της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βύρωνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την οποία εκφράζει την αντίθεσή της, στην πράξη της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη, που κατέθεσαν ως αντίδικοι εις βάρος εργαζομένων οι οποίοι διεκδίκησαν δικαστικά χρηματική αποζημίωση έναντι παροχής που δικαιούνταν τα προηγούμενα έτη. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η  Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αντιτίθεται κάθετα στην πράξη της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη που κατέθεσαν ως αντίδικοι εις βάρος εργαζομένων οι οποίοι διεκδίκησαν δικαστικά χρηματική αποζημίωση έναντι παροχής που δικαιούνταν τα προηγούμενα έτη.

Είναι απαράδεκτο γεγονός, ιδιαίτερα στην περίοδο κρίσης που διανύουμε, μια Δημοτική Αρχή, αντί να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων που καθημερινά αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες και με κίνδυνο τη ζωή τους να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, να συμβάλλει ώστε να στερούνται  βασικά Μέσα Ατομικής Προστασίας, όπως το γάλα, το οποίο παρέχεται για την προάσπιση της υγείας τους.

Καλούμε τη Δημοτική αρχή και το Δήμαρχο Βύρωνα να μείνουν πιστοί στις προεκλογικές και μετεκλογικές τους εξαγγελίες και να ανακαλέσουν την απόφαση που συνιστά κατάφωρη αδικία σε βάρος των εργαζομένων έτσι ώστε άμεσα να τους καταβληθούν τα χρήματα που δικαιούνται.

Σε διαφορετική περίπτωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα στηρίξει κάθε αγωνιστική παρέμβαση των εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα που διεκδικούν αυτονόητα, κεκτημένα δικαιώματα!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

 

         Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

 

Θέμης Μπαλασόπουλος                                               Γιάννης Τσούνης