Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Βήμα Πολιτών

Οι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Τάσος Μαυρόπουλος και Σωτήρης Παπαμιχαήλ,συζητούν με θέμα την καθαριότητα στο Βύρωνα.

Γιατί η πόλη μας είναι τόσο βρώμικη? Τι γίνεται με τα ανταποδοτικά τέλη? Μπορεί ν' αλλάξει κάτι?

 

Επιστολή - καταγγελία, έδωσε στη δημοσιότητα το μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου "Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας & Ραϋμόνδου Ντάνκαν"κ. Ε. Παπαδοπούλου, με την οποία κατηγορεί για μεθοδεύσεις, τον πρόεδρο του Κέντρου κ. Γ. Αρβανίτη.

Το καθεστώς της ασυδοσίας Χαρδαλιά συνεχίζεται

Ο δήμαρχος Κατωπόδης και η ηγετική του ομάδα «έκλεψαν» την υπηρεσία  «βοήθεια στο σπίτι» και την « χάρισαν» στην δημοτική αναπτυξιακή εταιρία του δήμου Βύρωνα!...

31 συνδημότες μας αποδοκιμάζουν με επιστολή τους προς το Δήμαρχο Βύρωνα, το έργο της επίστρωσης των πεζοδρομίων στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Ακολουθεί η επιστολή

Του Χρήστου Παναγιωτόπουλου *

Λάβρος κατά των κυβερνήσεων, Δήμων και ΟΑΕΔ, εμφανίζεται σε έκθεσή του ο Συνήγορος του Πολίτη, που διερεύνησε αναφορές πολιτών που προσελήφθησαν από Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ, σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη ασθενείας, την άδεια ασθενείας και τη χορήγηση επιδόματος ασθενείας, ιδίως μετά από εργατικό ατύχημα, την εφαρμογή των διατάξεων περί προστασίας της μητρότητας, καθώς και το δικαίωμα λήψης κανονικής άδειας.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων,  κ. Παπαστεργίου,  ανέφερε σε ομιλία του ότι  «οι δήμοι μας ζουν ακόμη σε έναν πληροφοριακό μεσαίωνα», παρουσιάζοντας την υπάρχουσα κατάσταση στο σύνολο σχεδόν των δήμων της Ελλάδας κι έχει απόλυτο δίκιο, με εξαίρεση τον δικό του δήμο και λίγους ακόμη.

Τα "Χωριά Παραγωγών" καταγγέλλει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων - Πωλητών Λαϊκών Αγορών", στον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Σταθάκη. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δήμοι χωρίς θεσμικό πλαίσιο, εντελώς παράνομα, δημιουργούν αγορές με το πρόσχημα "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" ή"ΧΩΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ" ή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τους παραγωγούς στους καταναλωτές. Παραθέτουμε τη σχετική καταγγελια...

Η  Ανεξάρτητη Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα έχει καταγγείλει και στο παρελθόν την τότε Δημ. Αρχή, για αντίστοιχη περίπτωση, δηλώνει ο Χρ. Παναγιωτόπουλος και παρουσιάζει την παρακάτω καταγγελία, απαντώντας στον πρόεδρο της Δημ. Επιχείρησης κ. Β. Πάγκαλο.

Επιστολή - καταγγελία στην αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Θεανώ Φωτίου, στον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Κουρουμπλή καθώς και στον υφυπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Δ. Στρατούλη για την απαράδεκτη κατάσταση, η οποία αφορά χιλιάδες άπορους, αναφορικά με την έκδοση των βιβλιαρίων Πρόνοιας, έστειλε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα, κ. Δ. Σουλιώτης, την οποία δημοσιεύουμε παρακάτω.

Λάβαμε από τον συνδημότη μας κ. Κοσμά Τσιάκαλο την παρακάτω απάντηση προς τον πρόεδρο της Δημοτικής επιχείρησης κ. Βασίλη Πάγκαλο και την οποία, όπως επιβάλει η δεοντολογία, δημοσιεύουμε.

Της Μαρίνας Ακλήρου

 Μια κλασική ατάκα των περισσότερων γονέων προς τα παιδιά τους είναι "μη μιλάς αγνώστους". Οι περισσότεροι τυχεροί από εμάς, ως παιδιά, θα την έχουμε ακούσει και από τη μαμά και από τον μπαμπά.

Του Παπαμιχαήλ Σωτήρη

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση με τίτλο

«Κόβει το ρεύμα το …ΚΚΕ  . Αυτό που δεν τολμά η ΔΕΗ κάνει πράξη η «κόκκινη» Δημοτική Αρχή Πελετίδη»

Καταγγελία για το θέμα της κατάληψης δημόσιων χώρων μας έστειλε ο Δ. Σουλιώτης, στην οποία μιλά για ασυδοσία και παρανομία.

Απόψεις

image
Αλήθειες & ψέματα για Read More
image
Λάβρος κατά κυβερνήσεων, Read More
image
Από τα Τρίκαλα Read More
image
Απάντηση στον πρόεδρο Read More
image
Μη μιλάς σε αγνώστους Read More
image
Ο Πελετίδης, τα Read More
  • 1