ΑΓΝΟ MARKET-meat

Αγνό market-meat Αποστολή στο σπίτι 210 7609496 

Κατάστημα Βύρωνα (Φαιάκων 1-5)

Ψωνίστε ό,τι τραβάει η όρεξη σας και αφήστε τα βάρη σε εμάς!  Δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας! Εμπειρία στο χώρο, 133 χρόνια παράδοση και εξειδίκευση.

Καταστήματα

Με τέσσερα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής κρεάτων στην Αττική, στον Βύρωνα (Φαιάκων 1-5), Άγιο Δημήτριο (Θεομήτορος 50), Καλλιθέα (Αριστείδου 34) και στην Δάφνη (Λ. Αλέξανδρου Παπαναστασίου 7)

Παρασκευαστήριο

Στα Αγνοmarket-meat, διαθέτουμε δικό μας, ιδιόκτητο παρασκευαστήριο, 1.100 τμ, όπου κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας παράγουμε καθημερινά τα δικά μας ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα, μέσα από συνεχείς εκσυγχρονισμούς στις εγκαταστάσεις μας καταφέρνουμε να διατηρούμε ένα άριστο περιβάλλον και ένα μοναδικό επίπεδο υπηρεσιών προκειμένου να διατηρούμε μια μοναδική σχέση με τους πελάτες μας.

Τεράστια ποικιλία

Έχοντας απευθείας και άμεση συνεργασία με τους καλύτερους Έλληνες κτηνοτρόφους αλλά και πιστοποιημένους οίκους της Ευρώπης κατορθώνουμε να παρέχουμε στον πελάτη μας μια μεγάλη ποικιλία από είδη. Έτσι, προϊόντα όπως Ox-tail (μοσχαρίσια ουρά), γουρουνόπουλα, καρδιές μοσχαρίσιες, πατσάς μοσχαρίσιο, χτένι μοσχαρίσιο, που συνήθως χρειάζεται να γίνουν παραγγελία στον κρεοπώλη της γειτονίας, τα βρίσκετε καθημερινά στα Αγνομάρκετ Meat.

Εξαιρετική ποιότητα

Άριστη ποιότητα προϊόντων, με πιστοποίηση HACCP για τη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων και φυσικά βεβαιώσεις υγιεινής για όλους τους χώρους εργασίας.

Ασταμάτητες προσφορές

Συνεχείς, ασταμάτητες προσφορές, σε δεκάδες είδη, με ενημέρωση εντός των καταστημάτων, στο site, στο www.agnomarket-meat.gr αλλά και στο facebook, www.facebook.com/agnomarketmeat.

Τα προϊόντα μας

Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων από κάθε είδος, στα καταστήματά μας μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε σε εκπληκτικές τιμές και μια σειρά από δικά μας, ελληνικά προϊόντα, τους λαχταριστούς Αγνομεζέδες, που παράγουμε καθημερινά στο εργαστήριό μας, κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Δείτε περισσότερα εδώ.