Εύβοια: Παραδεισένιες αποδράσεις, μια ανάσα από την Αθήνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επιμέλεια (Κείμενα-φωτό): Τζανίνης Γιώργος

Έχετε όρεξη για μια κυριακάτικη εκδρομή για μπανάκι και πικ-νικ, αλλά όλοι οι δρόμοι που οδηγούν εκτός Αθηνών είναι μποτιλιαρισμένοι; Σκέφτεστε τα μπάνια του αυτοκινήτου πριν από εκείνο της θάλασσας; Έχετε λίγες μέρες να διαθέσετε στον εαυτό σας και θέλετε να πάτε σε μέρη που δεν ανήκουν στους κλασικούς τουριστικούς προορισμούς;  Εδώ σας έχουμε μια πρόταση για μπάνιο σε παρθένες παραλίες της… Εύβοιας! Το «ηπειρωτικό» νησί με τις άπειρες ανεξερεύνητες επιλογές!

Ξεκινάμε με προορισμό τη Ν. Μάκρη και για την ακρίβεια, την Αγία Μαρίνα, μόλις 55 km από το κέντρο της Αθήνας. Από εκεί ξεκινάει το φέρρυ για τα Νέα Στύρα. Τα δρομολόγια είναι περίπου κάθε 1 με 2 ώρες, από τις 8 το πρωί μέχρι και σχεδόν τα μεσάνυχτα τις Κυριακές. Από εκεί, κατευθυνθείτε νότια προς Μαρμάρι. Στη διασταύρωση για Μαρμάρι δεξιά, στρίβετε αριστερά και πλέον έχετε τρεις επιλογές :

Γιαννίτσι (ή αλλιώς Γκριχέζα)

Μια μικρή εξωτική ομορφιά σας περιμένει μόλις φτάσετε στην αμμώδη παραλία της. Βοτσαλία, καταγάλανα νερά και μια παραλία όλη δική σας. Βέβαια τα νερά της δεν είναι και τα πιο ζεστά καθώς στην παραλία εκβάλει ο ποταμός Μεγάλο Ρέμα. Η «ιδιωτική» σας παραλία όμως, θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω! Σιγουρευτείτε μόνο ότι έχετε μαζί σας όλα τα «απαραίτητα», αν και στην παραλία υπάρχει καντίνα…

Άγιος Δημήτριος (ή αλλιώς Σχινοδαύλεια)

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το ονειρεμένο μέρος; Πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά και όμορφες σπηλιές! Ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία είναι ελάχιστος χωματόδρομος και θα διασχίσετε αναγκαστικά κι ένα μικρό ρέμα. Τα νερά της παραλίας βαθαίνουν γρήγορα και είναι επίσης σχετικά κρύα, αφού κι εδώ εκβάλει άλλο ένα ποταμάκι, ο Πορφύρας. Ιδανικό μέρος για κάμπινγκ και η καντίνα της παραλίας εξυπηρετική.

Καλλιανοί (ή αλλιώς Λενοσσαίοι)

Ο Παράδεισος στη γη. Αμμουδιά με κάτασπρα βότσαλα που μοιάζουν με γυάλινες χάντρες! Οι βράχοι επίσης είναι ένα ιδανικό σημείο για να απλώσετε την πετσέτα σας ενώ η σπηλιά του Γέρου θα σας προσφέρει μια ευπρόσδεκτη δροσιά! Το λιθόστρωτο μονοπάτι που ξεκινάει από το χωριό Λενοσσαίοι θα σας οδηγήσει, μέσα από ένα πανέμορφο φαράγγι του Δημοσάρη, στις απολήξεις της Όχη.

Bonus παραλία:

Τώρα αν το έχετε με τις τολμηρές εξορμήσεις, δοκιμάστε να συνεχίσετε τη διαδρομή προς Κάρυστο, Πλατανιστό και Κόμητο. Συνεχίζετε δεξιά σε χωματόδρομο κατά τη θάλασσα. Στο τέρμα του δρόμου (38.069617, 24.578470) θα συναντήσετε μια πανέμορφη παραλία. Και εδώ εκβάλει ένα ποταμάκι που αν το πάρετε ανάποδα θα σας πάει σε βάθρες και καταρράκτες… Αν τολμήσατε έως εδώ, μη χάσετε τον Καφυρέα ή αλλιώς το γνωστό Κάβο Ντόρο, το νοτιοανατολικό ακρωτήρι του νησιού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.