Θέρος: ώρα για ανάγνωση!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Του Ρόμπερτ Πεφάνη, Καθηγητή Επικοινωνίας και Δηµοσιογράφου

Στην εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης, η οποία έχει μετατρέψει την καθημερινή μας επικοινωνία, σε όλους τους τομείς, σε σύντομα γραπτά μηνύματα και κατακρεούργηση της γλώσσας, η προοπτική μερικών ημερών θερινών διακοπών, φαντάζει ιδανική για σοβαρή ανάγνωση βιβλίων!

Δεκαετίες τώρα, αξιοποιώ τις θερινές διακοπές για  παρατεταμένη και σχετικά ανεμπόδιστη, ανάγνωση όσων βιβλίων, άρθρων και γενικά κειμένων έχω συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

Συνήθως, ορίζω εκ των προτέρων την σειρά με την οποία θα απολαύσω τις καταγεγραμμένες σκέψεις συγγραφέων, επιστημόνων, ερευνητών, λόγιων και όλων όσων έχουν εναποθέσει τις σκέψεις τους, στο χαρτί.

Να τελειώσω το «Νεκροταφείο της Πράγας» του Ουμπέρτο Έκο; Να ξεκινήσω τον Μπέρτραντ Ράσελ; Να διαβάσω εκείνο το άρθρο στο smithsonianmag.com; Να ξαναδιαβάσω Νίτσε; Να γράψω εκείνο το χρονογράφημα που δουλεύω τόσο καιρό στο μυαλό μου;

Όταν τύχει να πάρω ένα βιβλίο στην παραλία, αναζητώ τους ομοιδεάτες-αναγνώστες που απολαμβάνουν την αμμουδιά και τη θάλασσα, χωμένοι σε σελίδες. Μερικές φορές, αν τυχόν διασταυρωθούν τα βλέμματα μας, χαμογελώ ασυναίσθητα, επιδοκιμάζοντας με την κίνηση αυτή, την επιλογή τους.

Εύχομαι σε όσους δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα τη μαγεία της ανάγνωσης βιβλίων, ιδιαίτερα κατά τον Αύγουστο, να το πράξουν άμεσα!

Τα μικρά πράγματα, φέρνουν απίστευτη ευτυχία!

Καλό Καλοκαίρι!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.