ΡΕΚ Βύρωνα: Σοβαρές οι ευθύνες μετά από πτώση σοβάδων σε σχολεία του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Έκλεισαν το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα λόγω πτώσης σοβάδων. Σοβαρές οι ευθύνες των κυβερνήσεων και της δημοτικής αρχής Βύρωνα που εφαρμόζει αδιαμαρτύρητα τις πολιτικές τους.

Την Τετάρτη 22/3/23 μετά από αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», συζητήθηκε εκτάκτως το θέμα της αποκόλλησης και πτώσης των σοβάδων στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα και το κλείσιμο των σχολείων για έλεγχο και επισκευές.

Στη συζήτηση του θέματος συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι των γονέων και των καθηγητών και αναδείχθηκε για άλλη μια φορά αυτό το οποίο γνωρίζουμε όλοι. Ότι το περιστατικό αυτό είναι αποτέλεσμα της συνειδητής προσπάθειας υποβάθμισης της παιδείας και μείωσης της χρηματοδότησης για την παιδεία, τα σχολεία και την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθούν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και εφαρμόζουν αδιαμαρτύρητα οι δημοτικές αρχές, όπως και αυτή του Βύρωνα.

Μετά την προδιαγεγραμμένη δολοφονία των Τεμπών, η δημοτική αρχή του Βύρωνα χαρακτήρισε ως «τυχαίο» το γεγονός που προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μαθητή, ανέφερε ότι έχει κάνει τους προβλεπόμενους προσεισμικούς ελέγχους σε όλα τα σχολεία, ότι η αδυναμία ανταπόκρισης και κάλυψης του συνόλου των ελλείψεων και των παρεμβάσεων στα σχολεία, οφείλεται στα μνημόνια και την μείωση των κονδυλίων για τα σχολεία και την αυτοδιοίκηση.

Η δραματική μείωση της χρηματοδότησης της αυτοδιοίκησης και των χρημάτων για την υποστήριξη της λειτουργίας των σχολείων είναι μια πραγματικότητα. Μόνο που η δημοτική αρχή το θυμήθηκε καθυστερημένα αφού τα εννέα χρόνια που διοικεί το δήμο, ουδέποτε τα αμφισβήτησε και τα εφάρμοσε αδιαμαρτύρητα χωρίς ποτέ να έχει κινηθεί διεκδικητικά προκειμένου να ανταποκριθεί στην ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών και της πόλης μας. Όταν δε επανειλημμένα στην ψήφιση των προϋπολογισμών, στις αναμορφώσεις τους και στη συζήτηση των θεμάτων για την παιδεία και άλλων θεμάτων βάζαμε το ζήτημα της ανάγκης  διεκδίκησης και αντίστασης στις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει αδιαμαρτύρητα, εισπράτταμε την χλεύη και την ειρωνεία.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή στις 21/3/23 με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων προκειμένου να γίνουν οι επισκευές, αναφέρει ότι: «ως δημοτική αρχή θεωρούμε ότι σε ζητήματα ασφάλειας των συμπολιτών μας δεν χωρούν ημίμετρα αλλά σίγουρες λύσεις, όση ταλαιπωρία κι αν συνεπάγονται, προσωρινά».  Το πόσο άμεσα ανταποκρίθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και πόσο την ενδιαφέρει γενικά η ασφάλεια, αποδεικνύεται από τη χρονολογική σειρά των γεγονότων. Στις 13/3/23 έπεσαν κομμάτια επιχρίσματος από την ταράτσα, στις 14/3/23 είχαμε ξανά πτώση επιχρισμάτων, αλλά λόγω των «γρήγορων αντανακλαστικών», τα σχολεία έκλεισαν στις 20/3/23.

Ενώ η δημοτική αρχή Βύρωνα επικαλείται τη μειωμένη χρηματοδότηση, στις 20/3/23, μια εβδομάδα μετά το περιστατικό και ενώ υπάρχουν οι ανάγκες ελέγχου και επισκευών στα συγκεκριμένα σχολεία, αναμορφώνει τον προϋπολογισμό και από τα 74.400 € για  τη συντήρηση και επισκευή σχολικών κτηρίων, αφαιρεί τις 60.000 €, αφήνοντας μόνο 14.400 €. Η αντίδραση του δημοτικού συμβουλίου ανάγκασε τη δημοτική αρχή πριν τη ολοκλήρωση της συζήτησης, να δηλώσει ότι θα επαναφέρει το ποσό στις 74.4000 €.

Οι μακροσκοπικοί προσεισμικοί έλεγχοι που αναφέρει ότι έκανε η δημοτική αρχή και τους παρουσιάζει ως επίτευγμα, από το συγκεκριμένο και μόνο περιστατικό αποδείχθηκαν ανεπαρκείς και ανίκανοι να εντοπίσουν τις γενικότερες βλάβες των κτηρίων και ιδιαίτερα των παλαιότερων. Το 2018-19 όταν σε αντίστοιχο δημοτικό συμβούλιο για την παιδεία και τα προβλήματα των σχολικών κτηρίων στον Καρέα είχαμε αναφέρει την ανάγκη επισταμένων και αξιόπιστων αντισεισμικών ελέγχων σε όλα τα σχολεία. Τότε όμως δεχθήκαμε την επίθεση της δημοτικής αρχής ότι κινδυνολογούμε και σπέρνουμε τον φόβο και την ανασφάλεια. Με καθυστέρηση 4 χρόνων πανηγυρίζει για τους υποδεέστερους των αναγκών ελέγχους.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 22/3/23, η δημοτική αρχή χαρακτήρισε τυχαίο το περιστατικό, επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, απέφυγε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, είπε ότι δεν γίνεται να ελέγχει όλα τα σχολεία κάθε χρόνο και θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα όταν παρουσιάζονται, οι διαβεβαιώσεις που έδινε στην έναρξη της σχολικής χρονιάς ότι είχε κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρυσμα και προσπάθησε να αποφύγει οποιαδήποτε δέσμευση.

Κάτω από την πίεση του δημοτικού συμβουλίου αναγκάσθηκε να υιοθετήσει την πρότασή μας για άμεσους ελέγχους σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα και την πρόταση της ΑΡΠΑ ΒΥΡΩΝΑ για δημιουργία ενός κανονισμού – πρωτοκόλλου που θα προβλέπει να γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι κάθε χρόνο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Οι πολιτικές που ακολουθούνται βάζουν σε προτεραιότητα την εξυπηρέτηση της κερδοφορίας των εργολάβων και του κεφαλαίου, παραμερίζοντας τις ανάγκες των πολιτών και της πόλης μας. Το περιστατικό αυτό είναι ένα μικρό δείγμα αυτών των πολιτικών που εφαρμόζουν αδιαμαρτύρητα οι δήμοι όπως και ο δήμος Βύρωνα. Τα εκατομμύρια για έργα βιτρίνας που πάνε στις τσέπες των εργολάβων, σφυρίζουν γύρω μας. Λεφτά όμως  για τα σχολεία, την παιδεία, την υγεία, τον πολιτισμό, τις βασικές μας ανάγκες δεν υπάρχουν. Εκτός από τον αγώνα για ανατροπή της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης αντιλαϊκής πολιτικής, σε τοπικό επίπεδο είναι αναγκαία η μετωπική δράση και συμπόρευση των δυνάμεων που αντιπαρατίθενται στο μοντέλο της αυτοδιοίκησης που λειτουργεί ως μακρύ χέρι των κυβερνήσεων και διεκπεραιωτής  των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της ΕΕ σε βάρος των αναγκών των πολιτών και της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Βύρωνας 30/3/23

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.