Δ. Βύρωνα: Εξώδικο στον Δ. Σουλιώτη για τις καταγγελίες σχετικά με τις ασφαλτοστρώσεις

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε εξώδικο προχώρησε η Δημοτική Αρχή Βύρωνα εναντίον του Δημήτρη Σουλιώτη για τις καταγγελίες που είχε προβεί αναφορικά με τις ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Βύρωνα. Προηγήθηκε έλεγχος ποιότητας του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» από επιτροπή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

Το εξώδικο:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

            1) Του Γρηγορίου Κατωπόδη του Θεοδώρου και της Κωνσταντίνας, Δημάρχου Βύρωνα, κατοίκου Βύρωνα, οδός αρ. με ΑΦΜ ……….. ΔΟΥ ……… και

            2) Του Μιχαήλ Καραγιάννη του Νικολάου και της Μαρίας, Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Βύρωνα, κατοίκου Βύρωνα, οδός ………… αρ. …  με ΑΦΜ ……. – ΔΟΥ ……

ΚΑΤΑ

            Του Δημητρίου Σουλιώτη του Νικολάουκατοίκου Βύρωνα, οδός ……….. αρ.  …….

            Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τους τελευταίους 4-5 μήνες έχετε επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών με συνεχείς ανακοινώσεις, επιστολές αλλά και μαζικές αποστολές ηλεκτρονικών μηνυμάτων προς πάσα κατεύθυνση, κάνοντας λόγο για έργα ασφαλτοστρώσεων στο Βύρωνα, ασφαλτοστρώσεις δήθεν απάτης και απατεώνων και συμμετόχων στην απάτη με περιεχόμενο αβάσιμο, άκρως ψευδές και δυσφημιστικό για αμφότερους εξ ημών, περιεχόμενο που δεν διανοούμεθα να επαναλάβουμε στην παρούσα.

            Επειδή, ήδη από τις 25-06-2020 με δημόσια τοποθέτηση του πρώτου εξ ημών, έχουμε προβεί σε πλήρη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τους ποιοτικούς ελέγχους στις ασφαλτοστρώσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη, τις ενέργειες στις οποίες προέβη ο ανάδοχος του έργου με δικές του δαπάνες και παρουσία ειδικά ορισθείσας επιτροπής του Δήμου Βύρωνα για την αποκατάσταση των αστοχιών που παρατηρήθηκαν σποραδικά και προτού παραληφθεί το έργο.

            Επειδή, μετά τη λήψη και αποστολή δειγμάτων σε πιστοποιημένο εργαστήριο προς έλεγχο της ποιότητας και ορθής εφαρμογής των υλικών και προς διερεύνηση των αιτιών των τοπικών φθορών, αποκολλήσεων αδρανών υλικών αλλά και του πάχος του ασφαλτοτάπητα στο σύνολο των οδών που εκτέλεσε ο ανάδοχος, ολοκληρώθηκε ο εργαστηριακός έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι σε όλα δείγματα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές. Η ορισθείσα επιτροπή έχοντας διενεργήσει μακροσκοπικό έλεγχο των ίδιων δειγμάτων και αφού παρέλαβε τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου διαπίστωσε ομοίως στις 08-09-2020 ότι τα πάχη των στρώσεων κυκλοφορίας ικανοποιούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Μόνο σε δύο οδούς (Μέλητος και Θυμάτων Πολέμου) τα πάχη βρέθηκαν 4 εκατοστά (αντί 5 εκατ.) για τις οποίες η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα θα ζητήσει αρμοδίως από τον ανάδοχο και κατά τις προβλεπόμενες διατάξεις την προσκόμιση σχετικής τεκμηριωμένης έκθεσης, προκειμένου να γίνουν αποδεκτά. Ουδείς λοιπόν δια γυμνού οφθαλμού και χωρίς επιστημονική γνώση δύναται να ελέγχει την ορθή εκτέλεση των τεχνικών εργασιών και την εφαρμογή των υλικών.

            Επειδή, εξακολουθείτε με πρόσφατη από 25-08-2020 ανακοίνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να αναπαράγετε τις ίδιες δήθεν καταγγελίες περί απάτης και ληστείας. Επειδή αντίθετα έχει αποδειχθεί περίτρανα με τον πλέον επιστημονικό τρόπο ότι το έργο των ασφαλτοστρώσεων πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις επιταγές της νομοθεσίας περί δημοσίων έργων και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εμείς προσωπικά, όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου, έχουμε ενεργήσει νομότυπα, με εντιμότητα και με αίσθημα ευθύνης σε σχέση με το αξίωμά μας και σεβασμό απέναντι στους δημότες και κατοίκους του Βύρωνα.

            Επειδή, διαμαρτυρόμαστε για το επαίσχυντο περιεχόμενο των δήθεν “καταγγελιών” σας και την εν γένει σε βάρος μας στοχευμένη σε βαθμό εμμονής συμπεριφορά σας, σας καλούμε, ΑΜΕΣΑ από τη λήψη της παρούσας, να ανακαλέσετε τους προκλητικώς αναληθέστατους ισχυρισμούς περί συμμετοχής μας σε απάτες, που βλάπτουν καίρια την τιμή και την υπόληψή μας ως φυσικά πρόσωπα αλλά και ως δημόσια πρόσωπα.

            Άλλως σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας να προβούμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια δικαστική και μη για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής μας αλλά και της ηθικής μας βλάβης.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον καθ’ ού προς τον οποίον απευθύνεται προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, ο δε επιδίδων Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να αντιγράψει το σύνολο της παρούσας στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.

Βύρωνας, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Οι εξωδίκως δηλούντες

Γρηγόρης Κατωπόδης                             Μιχαήλ Καραγιάννης                                           

Δήμαρχος Βύρωνα                        Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Βύρωνα

Διαβάστε ΕΔΩ το πόρισμα των δειγματοληπτικών ελέγχων του έργου από επιτροπή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.