Ρ.Ε.Κ. Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Βύρωνα να αποσύρει το καθεστώς της αναστολής που ενέταξε τους 11 εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΑΔΒ.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ριζοσπαστικής Ενότητας Βύρωνα

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ) και η Δημοτική Αρχή Βύρωνα, αντί να στηρίξουν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στη ΔΕΑΔΒ και να τους αξιοποιήσουν σε υπηρεσίες βοήθειας και στήριξης συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο, αξιοποίησαν μη υποχρεωτικά μέτρα της κυβέρνησης που αναφέρονται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και όχι της τοπικής αυτοδιοίκησης, για να διακόψουν την εργασίας τους,
Ενώ η ΔΕΑΔΒ είναι κερδοφόρα επιχείρηση του δήμου, την ενέταξαν στο καθεστώς των πληττόμενων μέσω ΚΑΔ ιδιωτικών εταιρειών για να αποφύγουν την καταβολή μισθών και ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, σε αντίθεση με την Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/ 11-3-20) και τις σχετικές εγκυκλίους των υπουργείων εσωτερικών και εργασίας.
Ενέταξαν 11 εργαζόμενους της επιχείρησης στο καθεστώς της αναστολής, με αποτέλεσμα την απώλεια του μισθού τους και την αντικατάστασή του με το πενιχρό επίδομα των 800 € για 45 ημέρες, προκειμένου να μην πληρώσει η ΔΕΑΔΒ, το μισθό και τις ασφαλιστικές εισφορές τους, βάζοντας σε αμφισβήτηση ακόμα και τη θέση εργασίας τους, αφού κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να αξιοποιηθεί το καθεστώς της αναστολής την επόμενη ημέρα που μπορεί να ανοίξει την πόρτα της απόλυσης. Έκαναν διακοπή ακόμα και σε εργαζόμενες μητέρες με παιδιά που είχαν την προβλεπόμενη από την ΠΝΠ άδεια ειδικού σκοπού.
Ακόμα και με τις ΠΝΠ της κυβέρνησης, στα μέτρα στήριξης των λαϊκών στρωμάτων που είναι ελλιπή, σε νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή κατεύθυνση και υπολείπονται δραματικά των άλλων χωρών του κόσμου και της ΕΕ, προβλέπεται ότι με την αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του δήμου, οι εργαζόμενοι αυτοί να μεταφέρονται σε άλλη υπηρεσία όσο διαρκούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης ήρθαν για να μείνουν. Με αφορμή την πανδημία και την οικονομική ύφεση που προκαλείται, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να παγιοποιήσει τα αντεργατικά μέτρα που πήρε με τις ΠΝΠ, αφού αυτά ήταν και είναι τα αιτήματα του ΣΕΒ και του μεγάλου κεφαλαίου.
Αν η δημοτική αρχή, αξιοποιεί αυτή τη νεοφιλελεύθερη εργαλειοθήκη του ΣΕΒ, της κυβέρνησης, του ΟΟΣΑ και της ΕΕ, σε μια κερδοφόρα επιχείρηση όπως η ΔΕΑΔΒ, αναρωτιόμαστε τι περιμένει τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Η δημοτική αρχή για άλλη μια τρέχει να υλοποιήσει πρώτη το νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα της ΝΔ και του Μητσοτάκη. Με δεδομένο ότι η δημοτική αρχή στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει ότι οι αντιπολιτευτικές κορώνες σε κεντρικό επίπεδο, είναι για εσωτερική κατανάλωση, αποσκοπούν στην αποκόμιση κομματικών ωφελημάτων και δεν συνιστούν διαφοροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ από το αντιλαϊκό, νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Αντίθετα δηλώνουν την πιστή προσήλωσή του.
Καλούμε τη δημοτική αρχή:

  • να εφαρμόσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ Ά55 11-3-2020 άρθρο 10 που προβλέπει ότι το προσωπικό των ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ του δημοσίου και των ΟΤΑ μεταφέρονται σε υπηρεσίες του Δήμου όσο διαρκεί ο κορωνοϊός, τις εγκυκλίους των υπουργείων εσωτερικών και εργασίας, την Π.Ν.Π. 14-3-2020 άρθρο 25 για την άδεια ειδικού σκοπού και να αποσύρει το καθεστώς της αναστολής που ενέταξε τους 11 εργαζόμενους της ΔΕΑΔΒ.
  • να καταβάλλει στους εργαζόμενους το σύνολο του μισθού τους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.


Βύρωνας 06/4/2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.