Αντιμετωπίζοντας τη Μέδουσα της ανεργίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Tης Κλεονίκης Γκεβέζου*
Σε μια πολύ ταραγμένη και φορτισμένη εποχή πολλά ζητήματα και προβληματισμοί απασχολούν όλο και πιο εντατικά το ανθρώπινο μυαλό. Ένα από αυτά τα μεγάλα και πολύπλοκα θέματα είναι και το ζήτημα της εργασίας, του επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και της επαγγελματικής αποκατάστασης. Γενικότερα ο τομέας της εργασίας ήταν και παραμένει σημαντικό κομμάτι του ανθρώπινου βίου έχοντας πλέον αποκτήσει κυρίαρχη θέση στις αγωνίες και τα άγχη της εποχής. Μάλιστα έρευνες αποκαλύπτουν πως ένα μέρος του πληθυσμού ανησυχεί περισσότερο για την επαγγελματική του απασχόληση και αποκατάσταση παρά για θέματα υγείας ή διαπροσωπικών σχέσεων.
Ο επαγγελματικός τομέας είναι ένας από τους πυλώνες τις ψυχικής υγείας και ισορροπίας. Ως εκ τούτου, η σημασία του επηρεάζει το άτομο και ψυχικά αλλά και βιολογικά. Πέραν του βιοποριστικού σκοπού, η εργασία με την έννοια της παραγωγής έργου αποτελεί βασικό κανάλι διοχέτευσης ψυχικής ενέργειας, προσωπικής παραγωγικότητας, δημιουργικότητας και εν τέλει, αυτοπραγμάτωσης. Μιλώντας για αυτοπραγμάτωση περιγράφουμε τη δυνατότητα να μπορούμε να κάνουμε πράξη και έργο τις ιδέες και τις σκέψεις του δημιουργικού μέρους του Εγώ. Είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο να μπορεί κανείς να κάνει πράξη τα όνειρά του και να απολαμβάνει το αποτέλεσμα. Εκτός από το υλιστικό μέρος της αμοιβής, η ηθική ικανοποίηση που εισπράττει από την διαδικασία της υλοποίησης έχει ανυπολόγιστη αξία.
Αντιθέτως, η στέρηση αυτής της δυνατότητας γίνεται εστία μεγάλης δυσφορίας και ψυχικού μπλοκαρίσματος καθώς δίνει τροφή στις καταστρεπτικές ορμές του Εγώ δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα όπως κρίσεις πανικού, αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη (ενεργητικής και παθητικής μορφής), ευερεθιστότητα, αίσθημα ντροπής, ενοχής ή ανικανότητας, αλλά και βιολογικές αντιδράσεις όπως πονοκεφάλους, αίσθημα κόπωσης, δερματικά εκζέματα έως και έκκληση αυτοάνοσων νοσημάτων κάθε μορφής. Έχει παρατηρηθεί ότι η απότομη και προοδευτική αύξηση της κορτιζόλης, της ορμόνης του άγχους, μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες και να προκαλέσει ανυπολόγιστες βλάβες στον οργανισμό καθώς είναι ικανή να προσβάλλει όχι μόνο μεμονωμένα όργανα αλλά και ολόκληρα συστήματα οργάνων.
Για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη το ζήτημα της ανεργίας αποτελεί μέγιστο φόβο. Όπως το κεφάλι της Μέδουσας προκαλούσε πάγωμα και παράλυση της σκέψης και της δράσης, αναλόγως αντιδρά κι ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού μπροστά σ΄αυτή την πολύ μεγάλη δοκιμασία που προσβάλλει θεμελιώδη στηρίγματα της ανθρώπινης ύπαρξης.
Σημαντική προστασία παραμένει πάντα η λογική σκέψη, η ψύχραιμη αντιμετώπιση αλλά και η προσωπική και συλλογική προσπάθεια να διατηρηθεί ισχυρή η δημιουργική πλευρά του εαυτού και του συνόλου. Έχει ιδιαίτερη σημασία το να μπορέσει να διατηρηθεί η ψυχική αντοχή σε πρώτο επίπεδο για να μπορέσει να απoδώσει η δημιουργική πλευρά του Εγώ σε επόμενο στάδιο και να εφεύρει λύσεις αντιμετώπισης.
Έχει αποδειχθεί πως η παραίτηση είναι εκείνη που φέρνει το τέλος σε μια προσπάθεια, όχι ο αγώνας. Κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ: όχι μόνο να αγωνιζόμαστε αλλά και να αγωνιζόμαστε καλά. Είμαστε σε θέση σαν λαός να αναφερόμαστε στο ευ αγωνίζεσθαι των προγόνων μας και κάθε δοκιμασία είναι μια πρόκληση να το αποδεικνύουμε. Επομένως το να καταφέρνουμε να διατηρούμε ζωντανά τα ιδανικά της ζωής σε συνδυασμό με την ψυχική αντοχή, τη δημιουργική φαντασία και την προσωπική αγωνιστικότητα είναι μάλλον ο ασφαλέστερος τρόπος λύσης σε όσα φαντάζουν αδιέξοδα.

Η Κλεονίκη Γκεβέζου είναι
Βιοθυμική Υπνοθεραπευτρια (GHR), Κλινική Ψυχολόγος (DESS)
Φορμίωνος & Κρυστάλλη 55, τ. 21111388321
www.psyhologia – hypnosi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.