Ένα νέο πλοίο για τη διάσωση μεταναστών στη Μεσόγειο, χρηματοδότησε ο εμβληματικός Street Artist Banksy. Το πλοίο έχει ήδη αναλάβει δράση και ήδη έχει διασώσει 89 ανθρώπους, όπως αποκάλυψε χθες, Πέμπτη, το βράδυ η βρετανική εφημερίδα The Guardian.
Το πλοίο ονομάσθηκε «Louise Michel», από το όνομα μιας Γαλλίδας αναρχικής του 19ου αιώνα, και διακοσμήθηκε με ένα γκράφιτι του Βρετανού καλλιτέχνη, ενώ απέπλευσε στις 18 Αυγούστου από το ισπανικό λιμάνι Μπουριάνα, κοντά στη Βαλένθια, σύμφωνα με την Guardian.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, το πλοίο που χρηματοδότησε ο ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος κοινωνικά καλλιτέχνης, ναυλώθηκε με τη μεγαλύτερη μυστικότητα και χθες Πέμπτη, κατάφερε να διασώσει 89 ανθρώπους στην κεντρική Μεσόγειο, ανάμεσα στους οποίους 14 γυναίκες και δύο παιδιά, σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, η οποία δεν διευκρινίζει την ακριβή θέση του πλοίου.
«Ψάχνει τώρα ένα ασφαλές λιμάνι για να αποβιβάσει τους επιβάτες, ή να τους μεταφέρει σε κάποιο σκάφος ευρωπαϊκής ακτοφυλακής», αναφέρει.
Η εφημερίδα δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες του πλοίου, βαμμένου με ροζ και λευκό χρώμα, με ένα γκράφιτι που φαίνεται, ότι είναι του Banksy και αναπαριστά ένα μικρό κορίτσι που φοράει σωσίβιο γιλέκο και κρατάει ένα σωσίβιο σε σχήμα καρδιάς.
Το πλήρωμα αποτελείται από δέκα μέλη, «Ευρωπαίους ακτιβιστές με μακρά πείρα στις έρευνες και διασώσεις στη θάλασσα».
Καπετάνιος του είναι η Πία Κλεμπ, μια Γερμανίδα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι γνωστή επειδή κυβέρνησε και άλλα σκάφη διάσωσης, μεταξύ των οποίων το Sea-Watch 3.
Τον Σεπτέμβριο 2019, ο Μπάνκσι έγραψε στην Πία Κλεμπ τα εξής:
«Γεια σου Πία (…) Είμαι ένας καλλιτέχνης από το Ηνωμένο Βασίλειο και έκανα μερικά έργα για τη μεταναστευτική κρίση, προφανώς δεν μπορώ να κρατήσω τα χρήματα. Θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις ένα νέο πλοίο ή κάτι; Παρακαλώ, απάντησέ μου. Μπράβο σου. Banksy».
Η Κλεμπ, η οποία νόμισε αρχικά πως επρόκειτο για αστείο. Πιστεύει πως ο Banksy, την επέλεξε λόγω της πολιτικής στάσης της. «Δεν βλέπω τις θαλάσσιες διασώσεις ως ανθρωπιστική δράση, αλλά ως μέρος ενός αντιφασιστικού αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στη Guardian.
Το πλοίο είναι ένα παλιό σκάφος των γαλλικών τελωνείων. Με μήκος 31 μέτρα, είναι μικρότερο, αλλά σημαντικά πιο γρήγορο από τα συνηθισμένα σκάφη των μη κυβερνητικών οργανώσεων που επεμβαίνουν μέσα στη ζώνη, πράγμα που του επιτρέπει να ξεπερνάει σε ταχύτητα τα σκάφη της λιβυκής ακτοφυλακής.
Ο καλλιτέχνης δεν θα επιβαίνει στο σκάφος, τονίζει η Guardian και προσθέτει πως η όλη επιχείρηση οργανώθηκε ανάμεσα στο Λονδίνο, το Βερολίνο και την Μπουριάνα.


Πηγή: politisonline.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.