Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα: Με προβλήματα και αστοχίες η σχολική χρονιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση-κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα για τις ελλείψεις και αστοχίες στη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές,
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλή και Δημιουργική σχολική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς με Υγεία, Δύναμη και Αισιοδοξία!
Η σχολική χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα και αστοχίες που ταλανίζουν διαχρονικά τα σχολεία μας και έχουν έντονα οξυνθεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της πανδημίας.
Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας δυστυχώς διαχειρίζονται τα διαχρονικά προβλήματα της εκπαίδευσης (κτηριακό, έλλειψη εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού, υποδομές κ.ά.) αναλωνόμενοι σε επικοινωνιακά παιχνίδια. Προσπαθούν να παρουσιάσουν μια εικόνα «κανονικότητας» στη λειτουργία των σχολείων, χωρίς επί της ουσίας να λαμβάνουν τα μέτρα εκείνα που θα διασφαλίσουν την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών και την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας φαίνεται ότι αδυνατεί να δώσει ουσιαστικές και βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία μας (έλλειψη κτηριακών υποδομών, ανεπαρκής συντήρηση, καθαριότητα, φύλαξη σχολικών μονάδων, ανεπάρκεια αύλειων χώρων κλπ.).
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρόχειρος και απαράδεκτος προγραμματισμός για τη στέγαση νηπίων και προνηπίων κατά το τρέχον σχολικό έτος, που είχε σαν αποτέλεσμα την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών στα ήδη ανεπαρκή προαύλια των δημοτικών σχολείων. Ο Δήμος Βύρωνα πρέπει άμεσα να δρομολογήσει την ανέγερση νέων σχολικών κτηρίων – εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις από τους αρμόδιους φορείς – σε δεσμευμένα οικόπεδα που τελούν υπό απαλλοτρίωση εδώ και δεκαετίες (λ.χ. στο υπό απαλλοτρίωση οικόπεδο της οδού Βουτζά), αλλά και σε άλλες γειτονιές της πόλης που οι σχολικές δομές είναι ανεπαρκείς.
Θεωρούμε ότι η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων είναι θέμα πολιτικής βούλησης και σωστού σχεδιασμού τόσο της κεντρικής όσο και της τοπικής διοίκησης.

Στα πλαίσια αυτά, η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα προτείνει και θεωρεί αναγκαία:

  • Λειτουργία ολιγομελών τμημάτων (μέχρι 15 μαθητές ανά αίθουσα). Προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να αξιοποιηθούν όλοι οι κατάλληλοι δημόσιοι ή δημοτικοί χώροι εντός του Δήμου μας.
  • Άμεση πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της υγειονομικής κρίσης.
  • Άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας για τα σχολεία μας. Είναι προφανές ότι οι 28 καθαριστές/ στριες δεν επαρκούν για τον καθαρισμό των 19 σχολείων και 13 νηπιαγωγείων του Βύρωνα. Είναι απορίας άξιο με ποιο τρόπο θα εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τον καθαρισμό σχολικών αιθουσών, θρανίων, γραφείων και κοινόχρηστων χώρων δύο (2) φορές την ημέρα!
  • Αύξηση της χρηματοδότησης των Σχολικών Επιτροπών για να καλυφθούν μεταξύ άλλων και οι ανάγκες σε Μέσα Ατομικής Προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά κλπ) που έχουν προκύψει.
  • Πρόσληψη υπαλλήλων γενικών καθηκόντων, φυλάκων και τραπεζοκόμων σε όλα τα σχολεία.
  • Τακτικοί έλεγχοι/ τεστ Covid – 19 σε εκπαιδευτικούς και μαθητές κατά περίπτωση. Προμήθεια ηλεκτρονικών θερμομέτρων και πλήρης εξοπλισμός των σχολικών φαρμακείων με το απαραίτητο φαρμακευτικό/ υγειονομικό υλικό.

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα στέκεται σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, στα αιτήματα και στις ανάγκες μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών. Θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τα προβλήματα, να προτείνουμε λύσεις και να αγωνιζόμαστε για την πόλη μας και τα παιδιά μας. Η Παιδεία είναι υπόθεση όλων μας!
Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία, Δύναμη και Αισιοδοξία!

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης
«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ»
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Βασιλική Σάρολα
Κοσμάς Τσιάκαλος
Θανάσης Παπαδημητρίου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.