Το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα στηρίζει τον Αρμένικο λαό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ψήφισμα αλληλεγγύης προς τον Αρμένικο λαό από το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Βύρωνα εχθές 5/10/2020 οι δημοτικοί σύμβουλοι Μουντοκαλάκης Βασίλειος, Ντόβολος Γεώργιος, Σφακιανάκη Κατερίνα, Τριγάζης Πάνος κατέθεσαν ψήφισμα αλληλεγγύης στον πολύπαθο και ιστορικά κατατρεγμένο Αρμενικό λαό, ο οποίος χειμάζεται στον πόλεμο του Νογκόρνο Καραμπάχ και το οποίο υπερψηφίστηκε από το σύνολο των μελών του Δ.Σ.
Παράλληλα ετονίσαν την θέση τους υπέρ της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή στηλιτεύοντας και καταδικάζοντας τις κυβερνήσεις Αζερμπαϊτζαν και Τουρκίας για τις πρακτικές που ακολουθούν.
Επίσης ευχαριστούν την Αρμένικη παροικία της πόλης μας για την άψογη συνεργασία στην σύνταξη του ψηφίσματος.

Ακολουθεί το Ψήφισμα:
Με βαθιά θλίψη παρακολουθούμε έναν νέο πόλεμο ανάμεσα σε δύο γειτονικές χώρες, το Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία, για το επί δεκαετίες άλυτο πρόβλημα του Ναγκόρνο Καραμπάχ του οποίου η μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του είναι αρμενικής εθνικής καταγωγής.
Καταδικάζουμε την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζαν η οποία «ήρξατο χειρών αδίκων» και κάνουμε έκκληση για την άμεση κατάπαυση του πυρός και επιστροφή στο τραπέζι του διαλόγου μέσω της ειρηνευτικής διαδικασίας του ΜΙΝΣΚ στο πλαίσιο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).
Επίσης καταδικάζουμε την κυβέρνηση Ερντογάν η οποία έσπευσε να εμπλακεί στη σύγκρουση επικαλούμενη την θρησκευτική και εθνοπολιτισμική συγγένεια με το Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί «ταραξία» της ευρύτερης περιοχής.
Δεν υπάρχουν λύσεις στον πόλεμο, όπως μαρτυρεί η διεθνής εμπειρία. Ζημιωμένοι βγαίνουν πάντοτε οι λαοί και ωφελημένες οι μεγάλες δυνάμεις και τα μεγάλα συμφέροντα.
Ως δημοκρατικά εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού του Βύρωνα δηλώνουμε αλληλέγγυοι και με τους δύο λαούς, τοποθετούμενοι υπέρ της ειρήνης με δικαιοσύνη και δημοκρατία, μακριά από εθνικισμούς και θρησκευτικούς διαχωρισμούς που εκμεταλλεύονται τρίτες χώρες για την καλλιέργεια της εχθρότητας και του μίσους.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Μουντοκαλάκης Βασίλειος
Ντόβολος Γεώργιος
Σφακιανάκη Κατερίνα
Τριγάζης Πάνος
5 Οκτωβρίου 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.