Σεισμός στη Σάμο: Ανθρώπινες απώλειες και καταστροφές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τις πληγές τους μετρούν Σάμος και Σμύρνη που επλήγησαν περισσότερο από τον ισχυρό σεισμό στο Ανατολικό Αιγαίο.

Νεκρά ανασύρθηκαν δύο μαθητές Λυκείου, ένα αγόρι 15 ετών και ένα κορίτσι 17, στη Σάμο, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Οι δύο έφηβοι επέστρεφαν από το σχολείο τους στο Βαθύ, όταν σημειώθηκε ο σεισμός και καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε την ώρα που περνούσαν από ένα μικρό στενό. Τα δύο παιδιά ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Από το σεισμό άλλοι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ τα νερά της θάλασσας βγήκαν στη στεριά και πλημμύρισαν τους δρόμους. Οι κάτοικοι της Σάμου το περιέγραψαν σαν μικρό τσουνάμι.

Ο ισχυρός σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι ανοικτά της Σάμου ήταν μεγέθους 6.7 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και είχε μεγάλη διάρκεια και μικρό εστιακό βάθος. Ωστόσο, το Ευρωμεσογειακό  Ινστιτούτο κάνει λόγο για 7 Ρίχτερ.

Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και στην Αττική και προκάλεσε μεγάλη ανησυχία.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, ο σεισμός φαίνεται να ήταν ο κύριος ενώ αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί. Για το λόγο αυτό, οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να απομακρύνονται από κτίσματα που έχουν υποστεί ζημιές.

Ανθρώπινες απώλειες και μεγάλες ζημιές καταγράφηκαν και στην Τουρκία και ιδιαίτερα στη Σμύρνη όπου έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, εκατοντάδες τραυματίστηκαν ενώ υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι σε συντρίμμια πολυώροφων κτιρίων που κατέρρευσαν.

Λόγω του σεισμού αναβλήθηκε για το Σάββατο, το προγραμματισμένο για την Παρασκευή διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Ο έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τις απώλειες ζωών στη γείτονα χώρα ενώ σε ανάρτησή του στο twitter τόνισε ότι «όποιες κι αν είναι οι διαφορές μας, αυτές είναι οι στιγμές που οι άνθρωποι μας πρέπει να στέκονται μαζί».

Από την πλευρά του ο τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα σημειώνοντας ότι «η τραγωδία έδειξε πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο χώρες».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.