ΡΕΚ Βύρωνα: Κατά της πρότασης για ανακατασκευή της πλατείας Φατσέα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα, με ανακοίνωσή της, τάσσεται κατά της πρότασης της δημοτικής αρχής για ανακατασκευή της πλατείας Φατσέα, ζητώντας περισσότερους ελεύθερους χώρους, ελεύθερα πεζοδρόμια και πλατείες  για τους κατοίκους.

Η ανακοίνωση:

Ζούμε σε μια πόλη πληγωμένη, πνιγμένη στο μπετόν, σχεδιασμένη από τους εργολάβους για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα λίγων και όχι οι πραγματικές ανάγκες των κατοίκων.

Οι αναπλάσεις που γίνονται από τις δημοτικές αρχές στις πλατείες έχουν πρωτίστως ως στόχο να εξυπηρετείται, με τη νέα διαμόρφωσή τους, η εμπορευματοποίηση των ελεύθερων χώρων και η κερδοφορία των επιχειρήσεων: Αναπτύσσονται τα τραπεζοκαθίσματα και περιορίζονται τα δικαιώματα των πεζών.

Η πρόταση της δημοτικής αρχής για την πλατεία Φατσέα δεν έχει ως στόχο τον περιορισμό του τσιμέντου, την αύξηση του ελεύθερου χώρου, την ενίσχυση του πράσινου, τη δημιουργία θέσεων για την στάθμευση, ούτε καν των δικύκλων.

Είναι μια πρόταση που συνοδεύεται με ανούσιες επικοινωνιακές τυμπανοκρουσίες της δημοτικής αρχής και  μια ψευδεπίγραφη  διαβούλευση, υπαγορευμένη από τεχνικά γραφεία, για να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη και επέκταση της εμπορευματοποίησης των ελάχιστων ελεύθερων χώρων.

Εξάλλου αυτή τη λογική δεν εξυπηρετεί και η πολιτική της για την ασύστολη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων παντού;

Είδαμε τη μελέτη για τον ανασχεδιασμό της πλατείας Φατσέα που έθεσε προσχηματικά για διαβούλευση σε ελάχιστο χρόνο η Δημοτική Αρχή. Από την ενημέρωση που έκανε στις δημοτικές παρατάξεις φάνηκε ότι δεν συζητάει τίποτε άλλο εκτός μικροτροποποιήσεις της συγκεκριμένης μελέτης.

Σε γενικές γραμμές ξηλώνονται όλα τα καθιστικά, οι πέργκολες και τα πέτρινα τοιχάκια. Στη θέση τους θα μπουν τσιμεντένιες κερκίδες και γωνιές που θα στεγάζονται με νέες πέργκολες. Κόβονται 32 δέντρα και θάμνοι με την προοπτική να αντικατασταθούν με νέα όσα δεν μπορούν να ξαναφυτευτούν σε άλλη θέση, ενώ είναι ηλίου φαεινότερον ότι δέντρα και θάμνοι μεγάλης ηλικίας δεν είναι δυνατόν να ξαναφυτευτούν. Δηλαδή δέντρα 25 χρονών θα αντικατασταθούν με νέα, που θα χρειαστούν άλλα τόσα χρόνια μέχρι να μεγαλώσουν.

Επεκτείνεται η επιφάνεια της πλατείας προς τους πεζόδρομους και ο χώρος που δημιουργείται καταλαμβάνεται από deck για να μπουν τα τραπεζοκαθίσματα των γύρω καταστημάτων.

Το χάπι χρυσώνεται με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, βιοκλιματικών στοιχείων, wi fi, ψυχρών υλικών και την οριοθέτηση χώρου για ηλεκτρικά πατίνια.

Το γεγονός ότι η πλατεία είναι ασυντήρητη δεν μπορεί να αποτελεί πρόσχημα της δημοτικής αρχής για τη μετατροπή της σε αυλή των παρακείμενων καταστημάτων.

Η πλατεία θα μπορούσε με πολύ μικρότερο κόστος να συντηρηθεί και να βελτιωθεί ώστε να είναι περισσότερο λειτουργική και χρήσιμη στους κατοίκους και ταυτόχρονα περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Για μας, κριτήριο για τις  όποιες παρεμβάσεις γίνονται στην πόλη (ανακατασκευή πλατειών, τεχνικά έργα   κ.λ.π.) είναι οι πραγματικές ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Θέλουμε μια πόλη για να μπορείς να ζεις και να κυκλοφορείς. Δεν θέλουμε μια πόλη με εμπορικά κέντρα, με πόλους έλξης για μαζική διασκέδαση, με πλατείες και άλση που θα δημιουργούν προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της κερδοφορίας  μέσα από την εμπορευματοποίηση των ελεύθερων χώρων.

Θέλουμε περισσότερους ελεύθερους χώρους, ελεύθερα πεζοδρόμια και πλατείες  για τους κατοίκους.  Αυτή είναι η οπτική μας.

Για τους λόγους αυτούς, είμαστε επί της αρχής κατά της συγκεκριμένης πρότασης της δημοτικής αρχής για την ανακατασκευή της πλατείας Φατσέα.

Σχετικά άρθρα: Ρέκβιεμ για μια πλατεία!, Αριστερή Παρέμβαση: Καταστροφική “ανάπλαση” στην πλ. Φατσέα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.