Δήμε – δήμε, είσαι εδώ;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πρόταση για μείωση 15% στα δημοτικά τέλη για τους επαγγελματίες της περιοχής που πλήττονται (λιανεμπόριο και εστίαση), δηλαδή για τους ΚΑΔ που είναι κλειστοί, κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», Μίλτος Μπαντής, στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 23 Νοεμβρίου 2020. Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος θα μπορούσε να βοηθήσει να ξεπεράσουν οι καταστηματάρχες τα προβλήματά τους και να διατηρήσουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή, της Νέας Εποχής του Χρήστου Γώγου και της Δύναμης Ελπίδας του Αλέξη Σωτηρόπουλου. Μάλιστα, ο κ. Γώγος στις προτάσεις του για περαιτέρω ελάφρυνση των απαλλασσόμενων κατηγοριών (πολύτεκνοι – τρίτεκνοι, μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία – ανδρόγυνο συνταξιούχων), συμπεριλαμβάνει και εκείνη για μείωση του 15%, αλλά για όλους και όχι μόνο για τα κλειστά καταστήματα, καθώς και διαχωρισμό του ΤΑΠ σε 3 οικονομικές ζώνες.

Οι προτάσεις του κ. Γώγου έγιναν αποδεκτές από τα μέλη των δύο άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης που συμμετείχαν στην Οικονομική Επιτροπή, τους κ. Μπαντή και Σωτηρόπουλο έτσι, ουσιαστικά έγινε ένα κοινό μέτωπο της αντιπολίτευσης. Οι προτάσεις τους όμως δεν έγιναν δεκτές από τη Διοίκηση. Η μοναδική πρόταση, που έγινε δεκτή αφορούσε τα κλειστά – λόγω κυβερνητικής απόφασης – καταστήματα, τα οποία ΔΕΝ θα πληρώσουν δημοτικά τέλη για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Για ποιον λόγο οι προτάσεις της αντιπολίτευσης δεν έγιναν αποδεκτές; Δύσκολο να καταλάβει κανείς τον τρόπο που η Διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει την κατάσταση που επικρατεί στους επαγγελματίες αλλά και τους δημότες της πόλης ειδικά τη δύσκολη αυτή εποχή. Θα μπορούσε κάλλιστα να ζητήσει από την οικονομική υπηρεσία του δήμου να της βρει πόρους προς αυτή την κατεύθυνση, μέσω της ανακατανομής των πόρων των διάφορων ΚΑΔ, όπως έχει γίνει σε πολλούς δήμους της χώρας, που προσπαθούν να στηρίξουν τους δημότες τους.

Αναλυτικά οι προτάσεις του συνόλου των δημοτικών παρατάξεων του Βύρωνα για τα δημοτικά τέλη, αλλά και δικές μας προτάσεις, θα φιλοξενηθούν στο επόμενο τεύχος του Δήμος & Πολιτεία που θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή τον Δεκέμβριο.

Σημειώνεται ότι στην Οικονομική Επιτροπή συμμετέχουν μόνο αυτές οι παρατάξεις, λόγω του νομοθετικού πλαισίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.