Λινού: Ανακρίβεια στον αριθμό των κρουσμάτων – Κυριακάτικη Δημοκρατία: εγκληματικά λάθη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Για ανισότητα αναφορικά με τα τεστ κορωνοϊού έκανε λόγο η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, αναφερόμενη στο πλαφόν που ορίστηκε στην τιμή τους από την κυβέρνηση. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε «πως και στα τεστ προστέθηκαν δύο πράγματα. Ανισότητα γιατί τεστ μπορούσαν να κάνουν μόνο όσοι μπορούσαν να έχουν τα χρήματα, κάτι που συνεχίζεται και σήμερα, και ανακρίβεια».

Στη συνέχεια εξηγώντας τι εννοεί μιλώντας για ανακρίβεια είπε πως μετράμε τα κρούσματα «σε μία κοινωνικοοικονομική ομάδα και για τους υπόλοιπους δεν ξέρουμε τίποτα». «Δεν με πείθει εμένα αν είχαν προβλήματα στο ένα ή στα δύο αρχεία. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε στοιχεία. Δεν έχουν υπάρξει μελέτες που να εκφράζουν όλο τον πληθυσμό, να είναι σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού», συνέχισε η Αθηνά Λινού.

«Ντρέπομαι που το λέω, είναι τρελό να έχουμε τις καλύτερες δυνατότητες για μελέτες πολιτικές και να μην έχουμε, αντίστοιχα, ένα δείγμα τη βδομάδα, δύο τη βδομάδα, για να ξέρουμε τι γίνεται στην κοινότητα. Γι’ αυτό έχουμε τόσα πολλά σοβαρά κρούσματα και πίεση στο σύστημα υγείας. Εάν το ξέραμε αυτό πριν τρεις μήνες, μπορεί να μην είχαμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε την πανδημία, αλλά θα ήμασταν περισσότερο προετοιμασμένοι», συμπλήρωσε.

«Εκεί είναι το πρόβλημα και συνεχίζει να είναι το πρόβλημα», τόνισε ακόμη η κυρία Λινού. «Όλο αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο. Αν δεν διορθωθεί άμεσα η δυνατότητα να έχουμε διαφάνεια και πραγματικά τεστ, δεν θα μπορέσει κανείς να συμβουλεύσει την κατάσταση, δεν θα μπορέσουμε να συμβουλεύσουμε κανέναν», κατέληξε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ.

Κυριακάτικη Δημοκρατία: “εγκληματικά λάθη εκτόξευσαν την πανδημία στη χώρα”

Προηγήθηκε δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» που κάνει λόγο για εγκληματικά λάθη και καθυστερημένη καταγραφή των επιδημιολογικών δεδομένων που οδήγησαν στην εκτόξευση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η χώρα μας να είναι πλέον στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε θανάτους, αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο επίκεντρο του προβλήματος βρίσκεται η παράλληλη λειτουργία δύο διαφορετικών τεχνολογικών συστημάτων για την καταγραφή των κρουσμάτων. Το ένα σύστημα είναι αυτό που έχει αναπτύξει κρατική υπηρεσία με ειδίκευση στα πληροφοριακά συστήματα για τον χώρο της Υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης. Το άλλο είναι ένα ξεχωριστό σύστημα που χρησιμοποιεί ο ΕΟΔΥ και αναπτύχθηκε για τον οργανισμό με ανάθεση που έγινε προ μηνών από τον πρόεδρό του Π. Αρκουμανέα.

Τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας ενημερώνουν το ένα σύστημα καταγραφής κρουσμάτων κορωνοϊού, ενώ ορισμένες ιδιωτικές κλινικές ενημερώνουν το ξεχωριστό σύστημα του ΕΟΔΥ, στο οποίο εγγράφονται και τα κρούσματα από τους ελέγχους που κάνει ο τελευταίος ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η ενσωμάτωση των στοιχείων καθυστερεί έως επτά ημέρες.

Αυτή η κατάσταση έχει πυροδοτήσει οργή και εντός της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Υγείας. Δεν είναι συμπτωματικές οι δηλώσεις επιστημόνων ότι οι αποφάσεις για λήψη μέτρων στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας ελήφθησαν με καθυστέρηση τουλάχιστον μίας εβδομάδας. Προ ημερών ακόμα και ο κ. Μαγιορκίνης άφησε σχετικές αιχμές.

Η αποκάλυψη, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και αμηχανία άνευ προηγουμένου στην κυβέρνηση, που αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να βρεθεί ενώπιον σοβαρών ευθυνών και σχετικής έρευνας της Δικαιοσύνης.

Το δημοσίευμα έσπευσαν να διαψεύσουν ο κ. Πέτσας, ο ΕΟΔΥ και ο Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις υποστηρίζοντας πως τα πάντα δουλεύουν ρολόι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», στην κυβέρνηση έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Από τη μια βρίσκονται ο Νίκος Χαρδαλιάς, που έχει την υποστήριξη του Σωτήρη Τσιόδρα, και από την άλλη ο υπουργός Υγείας με τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα. Η πρώτη ομάδα, βλέποντας ότι συνεχώς στοχοποιείται (ακόμα και από τον πρωθυπουργό) ως η έχουσα την ευθύνη για την αποτυχία των μέτρων και την εκατόμβη νεκρών, «δίνει» τη δεύτερη. Η ενδοκυβερνητική κόντρα αγγίζει και άλλα πρόσωπα του Μαξίμου καθώς και υπουργούς.

Πηγή: aftodioikisi.gr, ethnos.gr, dimokratianews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.