Γρ. Πολυχρονίδης: «Απαιτείται μία προσβάσιμη κοινωνία τόσο από άποψη εγκαταστάσεων, όσο και από άποψη νοοτροπιών»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης στο μπότσια μιλά για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με Αναπηρία, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3 Δεκεμβρίου).

Του Γρηγόρη Πολυχρονίδη*

Η 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, όπως καθιερώθηκε από τον ΟΗΕ το 1992, για εμένα προσωπικά συμβολίζει την ισότητα που πρέπει να έχουν όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους, τον αμοιβαίο σεβασμό για να υπάρχει μία κοινωνία που να μπορεί να λειτουργεί αρμονικά καθώς και την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, η οποία αποτελεί αναγκαίο συστατικό για την ευτυχία στη ζωή μας.

Η αναπηρία δεν διαφοροποιεί τους ανθρώπους, απλά δημιουργεί μία κατάσταση όπου κάποιοι αντιμετωπίζουν περισσότερα εμπόδια στην καθημερινότητά  τους. Τα εμπόδια αυτά για να ξεπεραστούν, απαιτείται μία προσβάσιμη κοινωνία τόσο από άποψη εγκαταστάσεων, όσο και από άποψη νοοτροπιών. Ασφαλώς η νοοτροπία είναι το σημαντικότερο, καθώς η δημιουργία των εγκαταστάσεων απαιτεί την πρέπουσα νοοτροπία, όπως και για να είναι λειτουργικές οι εγκαταστάσεις είναι απαραίτητη η πρέπουσα νοοτροπία και ασφαλώς για να μπορεί να βγει κάποιος από το σπίτι του και να γίνει αποδεκτός από την κοινωνία χρειάζεται πάλι η πρέπουσα νοοτροπία. Η 3η Δεκεμβρίου λοιπόν, υπάρχει για να μας υπενθυμίζει την νοοτροπία που πρέπει να ακολουθείται, όχι μόνο για μία ημέρα, αλλά για 365 μέρες, ούτως ώστε να καταφέρουμε κάποια στιγμή ως κοινωνίες να εξουδετερώσουμε την αντίληψη της διαφορετικότητας.

Μέσα από τον αθλητισμό, έχω βιώσει για σχεδόν δύο δεκαετίες, αθλητές με πολύ σοβαρές αναπηρίες, όπως και η δική μου, να αποδεικνύουν τις ικανότητές τους στον πρωταθλητισμό με άπειρες ώρες προπόνησης και υπεράνθρωπο σθένος κατά τη διάρκεια των αγώνων, αποδεικνύοντας πως η θέληση της ψυχής μπορεί να κερδίσει τις αδυναμίες του σώματος. Το παράδειγμα αυτό πρέπει να ακολουθηθεί για να ξεπεράσουμε και τις αδυναμίες της κοινωνίας και να την μετατρέψουμε σε μία κοινωνία με αμοιβαίο σεβασμό όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

*Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι χρυσός Παραολυμπιονίκης στο μπότσια, πρόεδρος του Συλλόγου των Ελλήνων Παραολυμπιονικών

Πηγή: epoe.sports3.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.