Ρ. Δούρου: Να επενδύσει η Περιφέρεια τα χρήματα των εορταστικών στολιδιών στη δημόσια υγεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εκείνο που προέχει σήμερα είναι η μάχη για τη ζωή, αναφέρει σε επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, Ρένα Δούρου. Ζητά να διατεθούν τα χρήματα για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, στη στήριξη της υγείας.

Να επενδύσει η Περιφέρεια τον φετινό, ιδιαίτερο εορτασμό των Χριστουγέννων στη ζωή και τη δημόσια υγεία σε μια περίοδο που η κοινωνία δοκιμάζεται από τον φονικό ιό, προτείνει, με επιστολή της, προς τον Περιφερειάρχη Αττικής, η Ρένα Δούρου.

Συγκεκριμένα, ζητά από τον κ. Πατούλη, ο οποίος είναι και γιατρός, να διαθέσει για τη στήριξη της δημόσιας υγείας τουλάχιστον τις 700.000 ευρώ των φετινών εορταστικών στολισμών του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής. Πρόκειται για δαπάνες που δεν αφορούν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η κ. Δούρου τονίζει ότι σήμερα προέχει η μάχη για την ανθρώπινη ζωή και ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως η βαθμίδα της διακυβέρνησης που βρίσκεται εγγύτερα στους αγώνες και τις αγωνίες των πολιτών, οφείλει να προσαρμοστέι σε αυτή τη συνθήκη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.