Διεθνής Αμνηστία: Ζητήστε ενίσχυση του Ε.Σ.Υ.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Διεθνής Αμνηστία προτρέπει τους Έλληνες να ζητήσουν ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, υπογράφοντας έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κείμενο:

Μέσα στην πανδημία του κορονοϊού, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει καθημερινά τη μάχη για τη ζωή των ασθενών. Εξαντλητικά ωράρια και συχνές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά δυσχεραίνουν την κατάσταση αλλά το σύστημα υγείας είναι εκεί για όσες και όσους το χρειάζονται. Δεν θα πρέπει να το παίρνουμε ως δεδομένο όμως!

Δέκα χρόνια περικοπών και πολιτικών λιτότητας έχουν αφήσει ανεξίτηλα σημάδια και τραύματα που πρέπει τώρα να γιατρευτούν! Η Διεθνής Αμνηστία δημοσίευσε την έκθεση «Ανάνηψη Τώρα: Το ελληνικό σύστημα υγείας μετά από μια δεκαετία λιτότητας», έπειτα από διετή έρευνα πάνω στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα και την πρόσβαση σε υγειονομική περίθαλψη εστιάζοντας στις πιο ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού. Βασικο συμπέρασμα αποτελεί ότι χιλιάδες συμπολίτες μας με χαμηλά εισοδήματα, άτομα με αναπηρίες, ηλικιωμένοι/ες, άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας και πρόσφυγες υπέστησαν το μεγαλυτερο βαρος αυτων των oyοπολιτικών. Πολλοί/ες εξ αυτών ακόμα και σήμερα δυσκολεύονται να διασφαλίσουν τα φάρμακά τους ή ιατρικές υπηρεσίες λόγω του υψηλού κόστους. Οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής για να δεί κάποιος/α γιατρούς ή να κάνει εξετάσεις είναι μέρος της καθημερινότητας για πολλους/ές.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να διασφαλιστεί ότι το σύστημα υγείας στην Ελλάδα θα διαθέτει όλους τους αναγκαίους πόρους και εξοπλισμό, καθώς και επαρκές ιατρικό προσωπικό. 

Αναλάβετε δράση τώρα και υπογράψτε την έκκληση προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να λάβει αποφασιστικά μέτρα ενίσχυσης του ελληνικού συστήματος υγείας. Μεταξύ άλλων:

  • Να διασφαλίσει την πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς διακρίσεις και χωρίς οικονομικούς φραγμούς, σε όλα τα άτομα – συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης, εξετάσεων, αγωγής και οποιωνδήποτε μελλοντικών εμβολίων και θεραπειών για τον κορονοϊό.
  • Να λάβει υπόψη τις ανάγκες συγκεκριμένων ομάδων κατά τον σχεδιασμό της ανταπόκρισης στην πανδημία, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπων που είναι άστεγοι/ες, ανθρώπων με χαμηλότερα εισοδήματα ή εργαζόμενων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, πρόσφυγων, φυλακισμένων και ηλικιωμένων ανθρώπων.
  • Να διασφαλίσει την πρόσληψη εργαζομένων στην υγεία, έτσι ώστε να υπάρχει ανταπόκριση στην ζήτηση υπηρεσιών υγείας, και την πρόσβαση τους σε επαρκή και ποιοτικό εξοπλισμό προσωπικής προστασίας, πληροφόρηση, εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

Υπογράφοντας την έκκληση, θα σταλεί κατευθείαν μέσω email μια επιστολή στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ

Πηγή: amnesty.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.