Παγκράτι: Στενό θανάτου η Ασπασίας – Παρκαρισμένα αυτοκίνητα εμποδίζουν ΙΧ και ασθενοφόρα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έπειτα από καταγγελίες κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής, το NEWS2U.GR βρέθηκε στην οδό Ασπασίας στο Παγκράτι για επιτόπιο ρεπορτάζ!

Της Εύας Μπαϊρακτάρη 

Οι κάτοικοι του Παγκρατίου, αλλά και οι συχνοί επισκέπτες της περιοχής, γνωρίζουν σίγουρα την οδό Ασπασίας, που είναι παράλληλη της λεωφόρου Υμηττού. Εκεί βρίσκεται ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά εμπορικά κέντρα της Αθήνας, το «Athens Millennium Mall», στο οποίο – εκτός από καταστήματα και σούπερ μάρκετ – στεγάζονται γραφεία και ιατρεία. Στο υπόγειο του κτιρίου λειτουργεί ιδιωτικό πάρκινγκ που εξυπηρετεί τόσο εργαζομένους και επισκέπτες του εμπορικού κέντρου όσο και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που επιλέγουν το συγκεκριμένο πάρκινγκ για τη φύλαξη των αυτοκινήτων τους, καθώς το πρόβλημα στάθμευσης ΙΧ στο Παγκράτι είναι τεράστιο.

Σύμφωνα με καταγγελία που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής, από το 2012, περίπου 250 μόνιμοι κάτοικοι των γύρω δρόμων, αλλά και οι επισκέπτες και εργαζόμενοι του εμπορικού κέντρου «Athens Millennium Mall», αντιμετωπίζουν ένα πολύ σοβαρό ζήτημα.

Παρόλο που επί της οδού Ασπασίας υπάρχουν πολλές σημάνσεις οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων στο σημείο που είναι η είσοδος και έξοδος του πάρκινγκ, δεκάδες οδηγοί τις αγνοούν και παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στο συγκεκριμένο σημείο, με συνέπεια ο ήδη μικρός δρόμος να «στενεύει» ακόμα περισσότερο και να είναι σχεδόν αδύνατη η διέλευση οχημάτων από το στενό, πόσω μάλλον η είσοδος και η έξοδος από το ιδιωτικό πάρκινγκ! Φανταστείτε πόσο μοιραία μπορεί να είναι αυτή η καθυστέρηση αν συμβεί σε έναν γιατρό που πρέπει να πάει σε έκτακτο περιστατικό.

«Οι άνθρωποι αδυνατούν να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους από το πάρκινγκ»

Μάλιστα το θράσος κάποιων ασυνείδητων περισσεύει αφού σύμφωνα με την καταγγελία του κατοίκου, όταν οι υπάλληλοι του πάρκινγκ τοποθετούν στη γωνία της εξόδου σήμανση απαγόρευσης, τους απειλούν με μηνύσεις.

Το KEDENEWS.GR βρέθηκε στο Παγκράτι και μίλησε με τον υπάλληλο του συγκεκριμένου πάρκινγκ. Ο ίδιος μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως για να μπει ή να βγει ένα αυτοκίνητο από το πάρκινγκ χρειάζεται οπωσδήποτε ένας άνθρωπος προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό ώστε να μη χτυπήσει τα παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επίσης, μας ανέφερε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος πελάτης έχει αργήσει να πάει στη δουλειά του καθώς ήταν αδύνατο να βγάλει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ.

Στενό θανάτου η Ασπασίας

Η δύσκολη πρόσβαση στο στενό δεν δυσχεραίνει μόνο τους συμπολίτες μας που σχετίζονται με το εμπορικό κέντρο. Όπως διαπιστώσαμε με τα μάτια μας, ακόμα και όχημα μεσαίου μεγέθους είναι αδύνατο να στρίψει στο στενό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Όπως είδατε, ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού αδυνατεί να μπει στο στενό. Τα καταφέρνει μόνο όταν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο λίγο πιο πίσω απομακρύνεται προς την Υμηττού. Αυτό σημαίνει πως οι διαμένοντες στο στενό, αλλά και όσοι βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο, διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Ένας σεισμός, μια φωτιά, ή ένα έκτακτο περιστατικό μπορεί να αποβούν μοιραία, καθώς όχημα της Πυροσβεστικής ή του ΕΚΑΒ δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει από το στενό.

Οι υπάλληλοι του πάρκινγκ κάνουν λόγο για αδιαφορία της Τροχαίας και του Δήμου, η οποία σε παράπονα των ιδιοκτητών του πάρκινγκ έχει απαντήσει: «Αν γράψουμε αυτούς, πρέπει να τους γράφουμε όλους». Έτσι, το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και δεν έχει δοθεί λύση μέχρι και σήμερα που κάποιοι κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής αποφάσισαν να στείλουν στους αρμόδιους επιστολή διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.