Ο διευθυντής του σχολείου Πέτρος Δαμιανός, έστησε κανάλι για να μην μείνουν χωρίς μάθημα τα παιδιά, θυμίζοντας σε όλους τη σημασία της λέξης δάσκαλος.

«Μετά από μεγάλη προετοιμασία λειτουργούμε τηλεοπτικό εκπαιδευτικό δίκτυο στη φυλακή» ανακοίνωσε μιλώντας «Στο Κόκκινο» ο κ. Δαμιανός.  «Με πολύ δυσκολία λόγω των κλειστών καταστημάτων, αλλά και με μεγάλη βοήθεια από πολλούς φίλους του σχολείου, προμηθευτήκαμε τα υλικά και τα καταφέραμε» είπε μεταξύ άλλων.   

Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν μαθήματα ούτε με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, καθώς δεν επιτρέπονται υπολογιστές, ήταν ένα θέμα που τον «βασάνιζε καιρό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.  

«Η σκέψη μου ήταν να δημιουργήσουμε ένα κανάλι εσωτερικό που να συντονίζεται με τις τηλεοράσεις που υπάρχουν στα κελιά και να μεταδίδουμε μαθήματα. Τώρα το καταφέραμε και σκέφτομαι ήδη το επόμενο βήμα. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να επεκταθεί στα σχολεία όλων των φυλακών. Σκέφτομαι ότι θα μπορούσαμε να το λειτουργούμε και Σαββατοκύριακο ως κανάλι πολιτισμού, εγκεκριμένο φυσικά από το Υπουργείο. Να βλέπουν τα παιδιά ταινίες, εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ, να είναι ένα παράθυρο στη ζωή» εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Πηγή: lifo.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.