Όχι στο πιστοποιητικό εμβολιασμού είπαν οι ηγέτες της Ε.Ε.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

EUROKINISSI / ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Δεν βρήκε αρκετά ευήκοα ώτα στη Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσω τηλεδιάσκεψης, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ως «διαβατήριο» για πιο εύκολες μετακινήσεις.

Εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για τις μεταλλάξεις του ιού, οι 27 ηγέτες εξέτασαν περαιτέρω περιορισμούς στα σύνορα, όπως περιορισμούς σε όλα τα μη απαραίτητα ταξίδια, καλύτερη παρακολούθηση των μεταλλάξεων και βελτίωση του συντονισμού των lockdown, ανησυχώντας για επικείμενη αύξηση θανάτων σε ολόκληρη την Ε.Ε, σύμφωνα με το Associated Press. 

Όπως μεταδίδει το Politico, επικαλούμενο ανώτερο αξιωματούχο της Ε.Ε. και διπλωμάτη που παρακολουθεί τις συζητήσεις, οι ηγέτες της Ε.Ε. συμφώνησαν να περιορίσουν τα μη αναγκαία ταξίδια, εάν κριθεί απαραίτητο, αλλά να αποφύγουν το κλείσιμο των συνόρων.

Οι ηγέτες συμφώνησαν επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για πολίτες που έχουν κάνει εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού να διεκδικήσουν τυχόν ταξιδιωτικά προνόμια, γράφει το Politico. Πρόκειται δηλαδή για την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού, την οποία ωστόσο κάποιες χώρες του νότου, όπως η Ισπανία και η Πορτογαλία, την είχαν δει θετικά. 

Προς το παρόν, σε τόσο πρώιμο στάδιο της διαδικασίας ανοσοποίησης, οι ηγέτες αποφάσισαν ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πρέπει να θεωρούνται αποκλειστικά ως ιατρικά έγγραφα και να μην χρησιμοποιούνται για ταξιδιωτικούς σκοπούς. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε, μαζί με τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς και την πρωθυπουργό της Δανίας Μέρτε Φρεντερίκσεν, την ανάγκη επίσπευσης της αδειοδότησης υποψήφιων εμβολίων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο αξιολόγησης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Παράλληλα ο πρωθυπουργός έθεσε στους υπόλοιπους ηγέτες την πρότασή του για θεσμοθέτηση ενός ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Είναι πολύ σημαντικό να μην ταξιδεύουμε, αλλά δεν μπορείς να το επιβάλεις αμέσως νόμιμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μάρκ Ρούτε, μετά την τηλεδιάσκεψη.

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την εισαγωγή περαιτέρω μεταλλάξεων όπως η βραζιλιάνικη», δήλωσε ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς. «Χρειαζόμαστε σαφή και ομοιόμορφα πρότυπα στα σύνορα και σε ολόκληρο τον ταξιδιωτικό τομέα», συμπλήρωσε.

«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν αφορά τον περιορισμό της δυνατότητας των ανθρώπων να ταξιδέψουν», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter, πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. «Αφορά τη διεύρυνση της ελευθερίας των μετακινήσεων, χρησιμοποιώντας μια απλή, ψηφιακή λύση που μπορεί να κάνει τις οικονομίες μας να κινηθούν ξανά», πρόσθεσε, επισυνάπτοντας άρθρο του στο EurActiv με την επισήμανση: «Προσδοκώ να το συζητήσουμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Επίσης, υιοθετήθηκε η πρόταση για θέσπιση κοινού πλαισίου στη χρήση των rapid test, καθώς και για αμοιβαία αναγνώριση των τεστ αυτών για τον κορωνοϊό σε όλη την Ε.Ε.

Οι συζητήσεις περιστράφηκαν και στο θέμα των εμβολίων και ειδικά στη διακοπή της παράδοσης εμβολίων μετά την ανακοίνωση της Pfizer την περασμένη εβδομάδα για προσωρινή μείωση. Ο Κουρτς κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων να επιταχύνει τις εργασίες, ώστε το υποψήφιο εμβόλιο της AstraZeneca να εγκριθεί και να διανεμηθεί γρήγορα. Ο Κουρτς είπε ότι πολλοί άλλοι ηγέτες συμφώνησαν μαζί του ότι ο EMA «πρέπει να δουλεύει νύχτα και μέρα». «Χρειάζεται μια γρήγορη και μη γραφειοκρατική απόφαση», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει την έγκριση».

Πηγή: efsyn.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.