Δ. Κούβελας:«Οχι μόνο δύο. Ας βάλουμε καλύτερα τέσσερις μάσκες»!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας

Με ειρωνική διάθεση απάντησε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, στις συζητήσεις για χρήση διπλής μάσκας. «Να φορέσουμε και 4 μάσκες και να πάρουμε κι έναν ναργιλέ…» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Πόσες μάσκες μπορεί να βάλει κανείς;» αναρωτήθηκε.

Ερωτηθείς για την αποτελεσματικότητα αλλά και για τη συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ όσον αφορά το φάρμακο κατά του κορωνοϊού απάντησε: «Δεν έχουμε ιδέα για το τι είναι (…) Από αυτά που ακούγονται, φαίνεται ότι αναφερόμαστε σε κάποια τροποποίηση λευκοκυττάρων με ένα συγκεκριμένο τρόπο ώστε να επιλέγουν να επιτεθούν σε συγκεκριμένο στόχο, δηλαδή στον Covid-19. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι η τεχνολογία που ήδη χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη θεραπεία κακοηθειών. (…) Το ίδιο περίπου και καλύτερα κάνουν τα αντισώματα Τραμπ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μπλέξουμε εκτός εάν έχουμε ερευνητικό κέρδος».

Αναφερόμενος στις μεταλλάξεις του κορωνοιού τόνισε ότι οι είναι κυρίως δικαιολογία για την υπεραισιοδοξία, δηλαδή “δεν φταίμε εμείς, φταίει ο ιός που άλλαξε”. «Το ότι ο ιός θα άλλαζε, το ξέραμε, διότι είναι αυτό που κάνουν οι ιοί για να επιβιώσουν» είπε ο κ. Κούβελας εξηγώντας παράλληλα ότι «Ο ιός χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα που μας προκαλεί. Δεν θεωρούμε ότι είναι σημαντική μία μετάλλαξη εάν προκαλεί τα ίδια συμπτώματα. Επομένως, αυτή τη στιγμή για εμένα οι μεταλλάξεις δεν έχουν ουσιώδη διαφορά». «Από τη στιγμή που οι ιοί κάνουν την ίδια συμπτωματολογία, είναι στην ίδια κατηγορία. Τα άλλα είναι φιλολογία και πολιτικά τερτίπια που δικαιολογούν τις αποτυχίες μας» σημείωσε.

Για τα εμβόλια είπε ότι το θέμα είναι τα χρήματα και προφανώς όχι η υγεία. «Αν ήταν για την υγεία, θα είχαμε φέρει τα αντισώματα που κάνουν 10 εκατ. αντί για 500…» υπογράμμισε.

Τέλος, για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι το lockdown κοστίζει πολύ και δεν σώζει τίποτα.

Πηγή: patrainews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.