Βύρωνας και τριγύρω…: Απάντηση στον Δ. Βύρωνα για τις Παιδικές Χαρές

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Κίνηση Πολιτών Βύρωνας και Τριγύρω, απαντώντας στις ανακοινώσεις του Δήμου Βύρωνα σχετικά με την αναβάθμιση και πιστοποίηση παιδικών χαρών.

Το Δελτίο Τύπου:

“Επί της ουσίας αποφεύγετε να απαντήσετε στο γεγονός ότι ένας αριθμός παιδικών χαρών ήταν επικίνδυνος Δηλαδή: – Ότι τρεις παιδικές χαρές 1) Καρύστου, 2) Κάλβου και Φλέμινγκ, 3. Πανουργιά και Γρανικού ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ και θα έπρεπε ήδη να σφραγιστούν μέχρι την ανακατασκευή τους και όχι να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε σε επικίνδυνο χώρο, δείτε:

https://vironasipolimas.blogspot.com/2018/03/blog-post_20.html

“Σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο του υπουργείου εσωτερικών  (ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. εγκ.5/17602/22.05.2015) γίνεται γνωστό, αυτό που είναι και απολύτως λογικό, ότι δηλαδή αποκλειστικός υπεύθυνος σε περίπτωση ατυχήματος στις μη πιστοποιημένες παιδικές χαρές είναι ο Δήμος”.

Με την ως άνω διάταξη και όλες όσες δεν ήταν πιστοποιημένες έπρεπε να σφραγιστούν αλλά το πολιτικό κόστος ήταν μεγάλο.

Για το “Όπου είχαν τοποθετηθεί κατά καιρούς κούνιες δεν σημαίνει αυτομάτως ότι εκεί έγινε παιδική χαρά.” Αυτό μπορεί να ισχύει για 1) Πανουργία και Γρανικού 2) Απέναντι από το παλιό Α.Τ (οπού ήδη τα ξηλώσατε) και 3) Στέφανου Σαράφη που αυτή την στιγμή είναι άκρως επικίνδυνη αλλά δεν έχετε κάνει τίποτα.

Για τις περιπτώσεις όμως 1) Εργάνης 2) και Καρύστου ήταν δύο καθόλα άρτιες παιδικές χαρές (δεν φύτεψε κάποιος 3 κούνιες) αλλά ωστόσο τις αφήσατε να ρημάξουν

Στην Εργάνη ήταν τοποθετημένα δάπεδα, όργανα και παιχνίδια με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας που έχει θέσει ο ΕΛΟΤ

https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=1331

Δεν το λέμε εμείς το αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα του δήμου που δεν έχετε ποτέ μπει στον κόπο να ανανεώσετε, εξ ου και οι σύνδεσμοι.

Το ίδιο και στην Καρύστου

https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=1345

Με πιο σκεπτικό δε, με τόσους χώρους άθλησης και παιδιά στην Εργάνη καταργείτε την παιδική χαρά και δεν την ανακατασκευάζετε, η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

Το συμπέρασμα ένα. Μας φύλαξε ο θεός και δεν έγινε μέχρι τώρα κάποιο ατύχημα με τις παιδικές χαρές διαλυμένες και πολλές αυτές να είναι σε αυτή την κατάσταση από το 2014 που έχετε αναλάβει.

Στη δε ανακοίνωση, επίσης του δήμου, με θέμα:  «Τα έργα που έγιναν και όσα προγραμματίζονται για τις Παιδικές Χαρές του Δήμου Βύρωνα», δείτε στον σύνδεσμο  

https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=9200

αναφερόταν ότι,  η Παιδική Χαρά ανακατασκευάστηκε από ίδιους πόρους του Δήμου Βύρωνα!

Και προκύπτει επίσης το ερώτημα για την Ιγνατίου Αρτης:

Εάν η Παιδική Χαρά έχει ήδη εγκαινιαστεί και έχει ανακατασκευαστεί με ίδιους πόρους, τότε γιατί χρηματοδοτείται από το Φιλόδημος ΙΙ;; Δείτε στο pdf την Προκήρυξη της Σύμβασης 11241. Γιατί περιλαμβάνεται μέσα στην προκήρυξη; 

https://vironastrigiro.blogspot.com/2021/02/blog-post_23.html “.

Κίνηση πολιτών “Βύρωνας και Τριγύρω”

Σχετικά άρθρα: Αναβάθμιση ακόμα οχτώ παιδικών χαρών του Δ. Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.