Nέα ηλεκτρονική υπηρεσία για τους πολίτες όλων των ∆ήμων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αφορά στη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, μέσα από τον κόμβο govHUB της ΚΕΔΕ.

Η Κεντρική Ένωση ∆ήμων Ελλάδας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Κόμβου Υπηρεσιών govHUB που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής ∆ιακυβέρνησης, την ΑΑ∆Ε και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ∆ημόσιας ∆ιοίκησης, προσφέρει στους πολίτες των ∆ήμων όλης της χώρας πρόσβαση σε μια νέα υπηρεσία.

Η υπηρεσία αυτή αφορά την Έκδοση Βεβαίωσης Μόνιμης Κατοικίας από τον οικείο ∆ήμο στον οποίο κατοικεί ο πολίτης, χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών.

Πως μπορεί να γίνει η έκδοση της βεβαίωσης από κάθε πολίτη Η υπηρεσία, «Πιστοποίηση Μονίμου Κατοικίας» είναι ήδη διαθέσιμη στους υπαλλήλους των ∆ήμων της χώρας, μέσω του Κόμβου Υπηρεσιών govHUB. Ο πολίτης όμως έχει πλέον τη δυνατότητα να λαμβάνει την εν λόγω Βεβαίωση ΜΟΝΟ με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου που βεβαιώνει τον ΑΦΜ του. Η έκδοση της βεβαίωσης πραγματοποιείται χωρίς την κατάθεση Υπεύθυνης ∆ήλωσης από πλευράς του πολίτη και την προσκόμιση δικαιολογητικών, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα (φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας, Εκκαθαριστικού Ε1 και λογαριασμών ∆ΕΚΟ).

Τα στοιχεία του πολίτη αντλούνται αυτοματοποιημένα μέσω του Κόμβου Υπηρεσιών govHUB και του Κέντρου ∆ιαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣ∆∆, με ασφαλή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων τρόπο, μέσα από το φορολογικό μητρώο της ΑΑ∆Ε.

Ένα βήμα μπροστά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ∆ήμων, ένα βήμα μπροστά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Η προσθήκη της νέας αυτής ηλεκτρονικής υπηρεσίας ενισχύει την προσπάθεια της Κ.Ε.∆.Ε. και της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, που θέτει ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό της λειτουργίας των ∆ήμων, με σκοπό την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών στους πολίτες, με χαμηλότερο κόστος για το ∆ήμο και τον πολίτη, λιγότερο χαμένο χρόνο, λιγότερη γραφειοκρατία και αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας.

Ο Κόμβος Υπηρεσιών της ΚΕ∆Ε govHUΒ συνδυάζει αυτόματα την ήδη υπάρχουσα υπηρεσία «Αναζήτησης Μητρώου Φυσικών Προσώπων» που επιστρέφει τη διεύθυνση και τον ταχυδρομικό κώδικα της κατοικίας του πολίτη, όπως προκύπτει από το μητρώο φυσικών προσώπων που διαθέτει η ΑΑ∆Ε και πιστοποιείται έτσι η μόνιμη κατοικία του πολίτη.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης ∆ήμων Ελλάδος ∆ημήτρης Παπαστεργίου επισήμανε ότι: «Η προσθήκη της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας «Πιστοποίηση Μονίμου Κατοικίας» είναι η 12η στον Κόμβο Υπηρεσιών της ΚΕ∆Ε. Έναν κόμβο που υπηρετεί το μεγάλο στόχο της αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού και της ΚΕ∆Ε που είναι ο ψηφιακός μετασχηματισμός των ∆ήμων. Μέσα από τη λειτουργία των ψηφιακών ∆ήμων θα καταφέρουμε να λειτουργούμε αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη διαφάνεια, ενώ αντί να φέρνουμε τους πολίτες στα δημαρχεία για να εξυπηρετούνται, θα πηγαίνουμε εμείς στο σπίτι τους, προσφέροντας τους ποιοτικές υπηρεσίες ταχύτερα και φθηνότερα».

Πηγή: 94fm.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.