Η Ένωση Γονέων Βύρωνα για το λόφο Κοπανά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σχόλιο της Ένωσης Γονέων Βύρωνα, σχετικά με την επιστολή του Δημάρχου Βύρωνα στα σχολεία της πόλης μας, για το λόφο Κοπανά

Με αφορμή πρόσφατη επιστολή που εστάλη στα σχολεία της περιοχής μας από τον Δήμαρχο της πόλης μας αναφορικά με το Λόφο Κοπανά, θα θέλαμε από πλευρά μας να φωτίσουμε ορισμένες πλευρές, προσπαθώντας να ξεδιαλύνουμε μια θολή και αποπροσανατολιστική εικόνα που έχει τεχνηέντως δημιουργηθεί.

Η Ένωση Γονέων Βύρωνα, αναλογιζόμενη την βαρύτητα και την σπουδαιότητα ενός ζητήματος που εν αγνοία όλων μας «τρέχει» από το 2019, και πέντε μήνες μετά την κοινοποίηση της σχετικής απόφασης που αποσιωπήθηκε από την δημοτική αρχή, πρωτοστάτησε στην δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής για την υπεράσπιση του δημόσιου και δασικού χαρακτήρα του λόφου Κοπανά. Μια πρωτοβουλία που όχι μόνο δεν στηρίχτηκε και δεν στηρίζεται, παρά τα όποια «ευχολόγια», αλλά επιπροσθέτως αντιμετωπίζεται σκωπτικά και ανταγωνιστικά.

Αν πραγματικά η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για την οριστική λύση του ζητήματος, θα πρέπει, με το «κύρος» του θεσμικού οργάνου όπως οι ίδιοι χαρακτηριστικά αναφέρουν, να πιέσει για άμεση κυβερνητική παρέμβαση, όπου με νομοθετική ρύθμιση, οριστικά και αμετάκλητα θα αποδίδονται οι χώροι εκεί που δικαιωματικά ανήκουν, στους κατοίκους του Βύρωνα και του Υμηττού. Θα πρέπει η δημοτική αρχή στην πράξη να υποστηρίξει το αίτημα που μπαίνει από την Συντονιστική Επιτροπή και την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της περιοχής και όχι να «συρόμαστε» πίσω από δικαστικές αίθουσες και έδρανα. Σαράντα χρόνια τώρα «χορτάσαμε» από δικαστικές αγωγές και εισαγγελικές παρεμβάσεις και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.

Η διάδοση και υπογραφή του ψηφίσματος της Συντονιστικής Επιτροπής https://gr.petitions.net/322163 , σημαίνει κινητοποίηση, σημαίνει διεκδίκηση. Σημαίνει άσκηση πίεσης προς την Πολιτεία και τα αρμόδια Υπουργεία για άμεση απόδοση του χώρου στους κατοίκους της περιοχής.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.