Οριστικό τέλος στην απαγόρευση κυκλοφορίας – Τι ισχύει από σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καταργήθηκε το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας – Τέλος τα self test για τους πλήρως εμβολισμένους – Όλες οι αλλαγές που ισχύουν από Δευτέρα 28 Ιουνίου

Νέα δεδομένα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου σε όλη τη χώρα, καθώς καταργείται το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας, το οποίο περιόριζε τις μετακινήσεις των πολιτών από τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον αφήνουμε πίσω μας τα μέτρα του lockdown. Επομένως, από τη Δευτέρα οι πολίτες μπορούν να κινούνται ελεύθερα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, τηρώντας φυσικά όσα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν έχουν ακόμη καταργηθεί.

Παράλληλα, από σήμερα Δευτέρα, οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν self test για να προσέλθουν στους χώρους εργασίας τους ή για να αθληθούν στα γυμναστήρια, με την προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί 15 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους – ή από την πρώτη εάν έχουν κάνει Johnson & Johnson. Αντί για αρνητικό αποτέλεσμα self test θα πρέπει να επιδεικνύουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Τι αλλάζει από σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου

  • Άρση του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας τη νύχτα.
  • Επίσης, αλλάζει και το πρωτόκολλο στην εστίαση με αύξηση του ανώτατου ορίου παρουσίας μέχρι δέκα (10) άτομα ανά τραπέζι, από έξι (6) άτομα.
  • Σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων, το ανώτατο όριο ατόμων είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Σχετικά με τη λειτουργία των οργανωμένων παραλιών/ πλαζ ορίζεται μέγιστος αριθμός εκατόν είκοσι (120) ατόμων ανά 1.000τ.μ. επιφανείας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

Τι ισχύει με τα self test

Αναφορικά με αιτήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εσωτερικών τα μέλη της Επιτροπής μετά από διαλογική συζήτηση εισηγήθηκαν ομόφωνα τα ακόλουθα:

  • Οι εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι, υπάλληλοι του Δημοσίου που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου (Β κατηγορία), δύνανται να επανέλθουν στην εργασία τους με αυτοπρόσωπη παρουσία.
  • Οι εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι, υπάλληλοι του Δημοσίου που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου (Α κατηγορία) δύναται επίσης να επανέλθουν στην εργασίας τους με αυτοπρόσωπη παρουσία, αλλά σε θέσεις που δεν έχουν επαφή με κοινό.
  • Ειδικά για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα κρίνεται από την Διοίκηση κάθε υγειονομικού σχηματισμού η αξιοποίησή τους στις κατάλληλες θέσεις αναλόγως της κατηγορίας κινδύνου που ανήκουν.
  • Επαναπροσδιορίζεται ο τρόπος εξυπηρέτησης του κοινού στις δημόσιες υπηρεσίες. Η εξυπηρέτηση του κοινού να γίνεται κατά προτίμηση, αλλά όχι αποκλειστικά, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας και των κανόνων που ισχύουν για το λιανεμπόριο (1 άτομο ανά 16 τ.μ.), για τον αριθμό των εξυπηρετούμενων πολιτών και την υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο εφόσον παρατηρούνται ουρές.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.