Οι δημοτικοί σύμβουλοι … αλλιώς Γ. Βαρσαγάκης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

 

 Βαρσαγάκης Γιώργος, «Λαϊκή Συσπείρωση»

1. Γυρίζοντας ξανά στους δρόμους που περπάτησες ως παιδί, κάποτε επιλέγεις εκείνον τον δρόμο που νιώθεις πως ακόμη «κρατάει» τα περισσότερα χνάρια σου. Αυτός ο δρόμος είναι για μένα η οδός Προποντίδος, από τη Ρούμελης ως το αδιέξοδο της…

2. Δεν είναι παρά βίωμα, όταν ο τόπος που γεννήθηκες, πήγες σχολείο, μεγάλωσες, είναι ο ίδιος τόπος που τα παιδιά σου γεννήθηκαν, πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και μεγαλώνουν.

3. Να συλλογιέσαι πολύ είναι ελάττωμα ή προτέρημα; Τις περισσότερες φορές προτέρημα, μα ενίοτε και ελάττωμα.

4. Θα επιλέξω την «Κάλπικη λίρα» και όλο το δίσκο «Καπνισμένο τσουκάλι»

5. Η Τοπική Διοίκηση λειτουργεί σήμερα μέσα σε ένα αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο. Ως Λαϊκή Συσπείρωση, ως η παράταξη του ΚΚΕ, η παρέμβαση μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την διεκδίκηση ενός Βύρωνα με δημόσιες κοινωνικές δομές, με σύγχρονα σχολεία, που θα αξιοποιεί ελεύθερους και αθλητικούς χώρους, προς όφελος της νεολαίας και του λαού, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον νέο, τον άνεργο της πόλης μας.

6. Αυτό που πάντα κάναμε και θα κάνουμε, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, είναι να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του λαού. Μπροστά στους αγώνες, μέσα από τα σωματεία και τους φορείς, διεκδικώντας βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας σε κάθε επίπεδο.

7. «Όλα όσα αρνηθήκαμε…αυτό είναι το πεπρωμένο μας». Τάσος Λειβαδίτης 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.