Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι… αλλιώς! Ι. Αδαµόπουλος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ας τους ξαναγνωρίσουμε!

H εφημερίδα μας, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου συνεντεύξεων με τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, εγκαινιάζει μια στήλη γνωριμίας με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους. Σε κάθε τεύχος, 4 Δημοτικοί Σύμβουλοι (με αλφαβητική σειρά), θα απαντούν σε ένα μίνι ερωτηματολόγιο, πιο ελεύθερου χαρακτήρα, με στόχο μια πιο προσωπική απεύθυνση προς τους δημότες!

Αυτές είναι οι ερωτήσεις:

1. Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην πόλη;

2. Ένα προσωπικό σου βίωμα από το Βύρωνα

3. Ένα ελάττωμα κι ένα προτέρημα του χαρακτήρα σου

4. Μια αγαπημένη ταινία κι ένα αγαπημένο τραγούδι

5. Αν ήσουν Δήμαρχος, ποια θα ήταν η πρώτη σου παρέμβαση στην πόλη;

6. Η συνεισφορά σου για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη

7.  Αγαπημένη ατάκα/motto

  Αδαµόπουλος Ιωάννης

«Νέα Εποχή Βύρωνα-Χρήστος Α. Γώγος»

1. Έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στο Βύρωνα, κάθε γωνιά και γειτονιά του Βύρωνα έχει «εξερευνηθεί»! Έχοντας λοιπόν παιδικές/εφηβικές εμπειρίες σε όλο το δήμο, αγαπώ όλες τις «γωνιές» του! Σίγουρα όμως το πάρκο της Καραoλή-Δημητρίου στη γειτονιά μου, που το πρόλαβα σαν ρέμα, είναι η πιο αγαπημένη μου «γωνιά» στη πόλη!

2. Είναι μια διαδρομή! Χρησιμοποιώντας την Δημοτική Συγκοινωνία, φτάνω στην  Πλ. Νικολαΐδη, Καρέα και ξεκινώ έναν περίπατο προς τον Άγιο Γεώργιο και από εκεί στο δάσος. Κατηφορίζοντας παράλληλα με τον οικισμό του Καρέα, απολαμβάνω την Αθήνα από ψηλά, την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό και ταυτόχρονα αυτή την ανεπανάληπτη αίσθηση του Αττικού ουρανού με τις οσμές του πευκοδάσους!

3. Ελάττωμα: Ων ουκ έστιν αριθμός. Προτέρημα: Υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία.

4. Ταινία: Ο Νονός, του Francis Ford Copolla. Τραγούδι: My way, Frank Sinatra.

5. Η επιλογή καίριων σημείων μέσα στην πόλη για τη δημιουργία θέσεων στάθμευσης. Ένα σημαντικό μέτρο που θα απάλλασσε τους περισσοτέρους δημότες από ένα καθημερινό άγχος.

6. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στο Δήμο μας, είχα δηλώσει ότι αισιοδοξώ να είμαι η φωνή του κάθε δημότη στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα Δημοτικά όργανα. Το κάνω με συνέπεια από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Συμμετέχω στην εξελεγκτική επιτροπή του «Χωριού Παραγωγών» & στοv πολιτιστικό σύλλογο Byron. Επίσης, στηρίζω πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

7. The sky is the limit. (Ο ουρανός είναι το όριο)

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.