Κάποια στοιχεία για τον Covid -19

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Γράφει ο Χρήστος Γώγος

Ιατρός – Νευροχειρουργός

Επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα»

 

Από την αρχή της πανδημίας εκείνο που προσέχω είναι ο αριθμός των διασωληνωμένων.

Τα βεβαιωμένα κρούσματα έχουν ασφαλώς σημασία αλλά παίζει ρόλο και ο συνολικός αριθμός των ημερήσιων τεστ. Όσο για τον αριθμό των νεκρών, εφόσον υπάρχουν διασωληνωμένοι είναι βέβαιον πως ένα ποσοστό από αυτούς θα μας εγκαταλείψει.

Η καθημερινή όμως παρακολούθηση των διασωληνωμένων, δείχνει αφενός μεν την εξέλιξη της επιδημίας, αφετέρου την σοβαρότητα της σε σχέση με τον αριθμό των ημερησίων κρουσμάτων.

Έχουμε και λέμε λοιπόν,

  • Tην 22α Απριλίου ανακοινώθηκαν 2.759 νέα κρούσματα και ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε τους 841, ίσως ο μεγαλύτερος αυτή την χρονιά.
  • Μετά αρχίσαμε να έχουμε μια σταδιακή μείωση των διασωληνωμένων και φτάνουμε στις 20 Ιουλίου όπου έχουμε μόνο 121 διασωληνωμένους με 3.565 νέα κρούσματα.
  • Και ενώ περιμένουμε ο αριθμός να μειωθεί και άλλο, από εκείνη την ημέρα αρχίζει η σταδιακή αύξηση και φτάνουμε την 1η Αυγούστου και έχουμε 1.605 νέα κρούσματα Κυριακής και 176 διασωληνωμένους, αριθμός που ανεβαίνει σταθερά από την 20η Ιουλίου που είχαμε φθάσει στο κάτω όριο.
  • Στις 22/8 πάνω από 300 άτομα στις ΜΕΘ και 6 νέα θύματα από 19-35 ετών.

Από την μια η μετάλλαξη Δέλτα και από την άλλη οι αρνητές του εμβολίου ανέτρεψαν την κατάσταση και έτσι μέσα στο κατακαλόκαιρο, που όλοι βρισκόμαστε σε υπαίθριους χώρους, ο κορωνοϊός πήρε την ανηφόρα.

Απλά κάποια στατιστικά νούμερα σας παρέθεσα. Και επειδή είμαι γιατρός, ντρέπομαι για ανθρώπους υποτίθεται επιστήμονες, που συσχετίζουν τον κορωνοϊό με την ασθένεια Χαρδαλιά. Φαντάσου να μην ήμουν αυτόπτης μάρτυς πριν κάτι χρόνια όταν είχε ένα ανάλογο επεισόδιο και ούτε κορωνοϊός υπήρχε αλλά ούτε και ο Χαρδαλιάς στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Για τα υπόλοιπα μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματα του και να πάρει και τις αντίστοιχες προφυλάξεις του…
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.