Το δημοτικό συμβούλιο δεν εμπιστεύεται τους χειρισμούς του δημάρχου, για το λόφο Κοπανά!!!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Επειδή η συναίνεση και η εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής  έχει πληγεί, καλούμε τον Δήμαρχο να προσκομίσει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης και να ενημερώνει άμεσα τα μέλη του, για οποιοδήποτε χειρισμό ή πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτό αποφάσισε η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου στις 8/11/2021, όταν με ψήφους 16 έναντι 12 υπερψήφισε το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη Μαζί για τον Βύρωνα.

Ακολουθεί το ψήφισμα:

ΠΡΟΤΑΣΗ – ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Δήμος μας έχει έρθει αντιμέτωπος με μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα, αφού η απόφαση του Εφετείου στην υπόθεση του λόφου Κοπανά δικαίωσε τους ιδιώτες που τον διεκδικούσαν.

Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Κατωπόδη στο χειρισμό της υπόθεσης, αφού δεν ενημέρωσε έγκαιρα και με πληρότητα τα θεσμικά όργανα και τον λαό του Βύρωνα για την εξέλιξη της.

Επειδή η συναίνεση και η εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής έχει πληγεί, καλούμε τον Δήμαρχο να προσκομίσει τον πλήρη φάκελο της υπόθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς επίσης και να ενημερώνει άμεσα τα μέλη του, για οποιοδήποτε χειρισμό ή πρωτοβουλία για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για την παράταξη «Μαζί για το Βύρωνα»

Ο επικεφαλής

Μίλτος Μπαντής

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.