Κανένας αγώνας δεν θα κερδηθεί στα κοινωνικά δίκτυα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Πριν λίγες μέρες οι ιστοσελίδες «Βύρωνας η πόλη μας», «Βύρωνας και τριγύρω» και «Ρωγμή στην ενημέρωση» κάλεσαν τους δημότες της περιοχής στο οικόπεδο της Νεράιδας, για να τους ενημερώσουν σχετικά με το θέμα.

Στη συζήτηση – ενημέρωση παραβρέθηκαν ο κος Γώγος και η κα Κιούπη από την «Νέα Εποχή Βύρωνα», ο κος Αποστολάκης από την παράταξη «Δύναμη Ελπίδας», ο κος Γείτονας από τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η κα Μπικάκη και ο κος Τζιωρτζώτης από την «Αριστερή Παρέμβαση», ο κος Μαυρόπουλος από την «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα», ο κος Προμπονάς, παλιός δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωποι των ιστοσελίδων.

Ο εκπρόσωπος της συλλογικότητας «Ενάργεια» έκανε την ενημέρωση.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αν και είναι κρίμα, που δεν ήταν εκεί εκπρόσωποι και των άλλων δημοτικών παρατάξεων αλλά και της Δημοτικής Αρχής. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν ότι από την ενημέρωση έλειπαν οι περίοικοι. Ήταν λιγότερο από 10 άτομα. Λιγότεροι από τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων…

Πιστεύει κανείς πως μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη με τόση αδιαφορία απ’ τους κατοίκους της;

Το ζήτημα των ανοιχτών χώρων, ενός – μικρού έστω – πάρκου, μιας παιδικής χαράς δεν αφορά μόνο τους δημότες που η ιδιοκτησία τους «αγγίζει» το οικόπεδο, αλλά όλους μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως έπρεπε να βρίσκεται εκεί όλος ο Βύρωνας. Η «λογική της ανάθεσης» όμως και η αδιαφορία, δεν θα λύσουν ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Είναι δυνατόν κάθε 4 χρόνια να ζητάμε μια καλύτερη πόλη, για εμάς και τα παιδιά μας, αλλά να μην είμαστε παρόντες/παρούσες σε όσα μας αφορούν;

Μόνο η ενεργή συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

Κανένας αγώνας δεν θα κερδηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.