Το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Βύρωνα μας ενημερώνει:

Αξίζει να τολμάμε είναι ο τίτλος του έβδομου βιβλίου του Δήμου Βύρωνα που εδώ και εφτά χρόνια τολμά να κάνει πράξη την έκδοση ενός ανθολογίου με κείμενα μαθητών και φοιτητών από όλη την Ελλάδα. Θα μπορούσε να είναι σύνθημα γραμμένο στους τοίχους,  ή φωνή της συνείδησης ενός ανθρώπου που αγωνίζεται για τα όνειρά του. Πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στα διακόσια χρόνια από την ελληνική επανάσταση με θέμα την τόλμη των προγόνων μας να σηκώσουν κεφάλι για να διεκδικήσουν ελευθερία και ελευθερίες. Πενήντα εφτά έφηβοι και νέοι έγραψαν τις σκέψεις τους για την ελληνική επανάσταση, συνομίλησαν με τον Μπάιρον, το Ρήγα Φεραίο, αλλά και τον Νίκο Γκάτσο και μας χάρισαν τη γραφή τους. Παιδιά που βραβεύτηκαν στον έβδομο Πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνικής έκφρασης του Δήμου Βύρωνα, έφηβοι και νέοι, μέλη της Πανελλήνιας Λογοτεχνικής Συντροφιάς που δημιουργεί όλα αυτά τα χρόνια, είναι οι συγγραφείς αυτού του ανθολογίου. Ο Δήμος Βύρωνα συνεχίζει το πρόγραμμα «στο βλέμμα του Μπάιρον» δίνοντας έτσι το στίγμα της επιμονής για δημιουργία, για πολιτική προώθησης του βιβλίου, για να απευθύνει πρόσκληση στη νεολαία μας να εκφραστεί, αλλά και για να τιμά το μέγιστο ιστορικό πρόσωπο που αποτελεί την ταυτότητά του. Με έναν τίτλο σύνθημα ζωής, ένα εξώφυλλο που παραπέμπει στα τραυματισμένα σύμβολα του αρχαίου πολιτισμού μας, αλλά και σε ένα γεγονός που σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός κράτους με βάση αυτήν την ανυπολόγιστη πολιτιστική κληρονομιά, ο Δήμος Βύρωνα ολοκληρώνει και φέτος το πρόγραμμα «στο βλέμμα του Μπάιρον».

Την έκδοση «Αξίζει να τολμάς» προλογίζει ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δίνοντας τι δικό του στίγμα με το κείμενό του για τη σχέση των Ελλήνων με την ελευθερία.

Το βιβλίο «Αξίζει να τολμάς» θα διανεμηθεί δωρεάν, όπως κάθε χρόνο, σε όλες τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες της Ελλάδας. Δυστυχώς, λόγω των συνθηκών δε θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των νεαρών συγγραφέων του βιβλίου, αλλά τα βραβεία θα τους αποσταλούν μέσα στο επόμενο διάστημα μαζί με τα αντίτυπα των βιβλίων. Ο συντονισμός του προγράμματος και η ευθύνη της έκδοσης ανήκει για έβδομη συνεχή χρονιά στη συγγραφέα Δήμητρα Νούση.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.