Η “Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική” είχε καταθέσει ερώτηση στην Περιφέρεια για την υπόθεση του οικοπέδου στην περιοχή της Νεράιδας στο Βύρωνα.

Μία υπόθεση που σέρνεται τα τελευταία 20 περίπου χρόνια και οι δημοτικές αρχές Χαρδαλιά και Κατωπόδη δεν κατάφεραν να μετατρέψουν το εν λόγω οικόπεδο σε πλατεία, παρά ότι τα χρήματα για την αγορά ή την απαλλοτρίωση υπήρχαν και είχαν κατατεθεί στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η απάντηση της Περιφέρειας είναι αποκαλυπτική για το συγκεκριμένο χώρο, αφού αναφέρει ότι ο δήμος Βύρωνα δύναται να αποζημιώσει τους φερόμενους ιδιοκτήτες είτε με πράξη αναλογισμού αποζημίωσης, είτε με αναγκαστική απαλλοτρίωση.

Ήδη έχει διαβιβαστεί έγγραφο στο δήμο Βύρωνα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και συγκεκριμένα από τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Έργων & Υποδομών, Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού, Τμήμα Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών με θέμα “Σχετικά με αίτημα εκ νέου επιβολής αρθείσας ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 42 του Δήμου Βύρωνα”.

Να σημειωθεί ότι για το θέμα αυτό είχαν  επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη και ο κ. Γώγος Χρήστος επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα”, συνοδευόμενος από τον κ. Βούρτση Νικόλαο, μέλος της συλλογικότητας “ΕΝΑΡΓΕΙΑ”.

Διαβάστε την απάντηση της περιφέρειας στους περιφερειακούς συμβούλους Κουτσούμπα Δέσποινα και Λοϊζο Ηλία της παράταξης “Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική”.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 

Τμήμα Πολεοδομικών Θεμάτων & Εφαρμογών 

ΠΡΟΣ: Περιφερειακούς Συμβούλους παράταξης «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική Ανταρσία σε Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ» κ. Δ. Κουτσούμπα κ. Η. Λοϊζο  

Σχετικά  με την υπόθεση της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου της Νεράιδας στο Ο.Τ. 42 του Δήμου Βύρωνα

Όσον αφορά στη συντέλεση της απαλλοτρίωσης, ο οικείος δήμος δύναται να αποζημιώσει τους φερόμενους ιδιοκτήτες της εν λόγω ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας, είτε ως επισπεύδων με τις διατάξεις του Ν.Δ. 17-07-1923 και τη σύνταξη πράξης αναλογισμού αποζημίωσης, είτε να τηρηθούν οι διατάξεις του ν. 2882/2001 περί αναγκαστικών απαλλοτριώσεων, σύμφωνα με το άρθρο 33 του ν. 4067/2012. Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 

Για να δούμε αν μετά και από αυτή την εξέλιξη, τώρα που οδεύουμε και προς τις εκλογές, μήπως άραγε “καταφέρει” η δημοτική αρχή να διαμορφωθεί ο χώρος σε πλατεία;

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.