Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Βύρωνα ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίς»

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Δήμου Βύρωνα μας ενημερώνει:

Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της νέας κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο και των χιονοπτώσεων ακόμα και στην Αττική που προβλέπει η ΕΜΥ, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βύρωνα, υπό το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας. Στόχος της σύσκεψης ήταν η λήψη έκτακτων μέτρων, όπως προβλέπεται στο Σχέδιο του Δήμου Βύρωνα για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών «Βορέας» για χιονοπτώσεις και παγετό, που ενεργοποιείται ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων.

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη τίθενται σε επιφυλακή 3 συνεργεία (Καθαριότητας, Πράσινου και της Τεχνικής Υπηρεσίας), αλλά και ένα δημοτικό όχημα που θα μεταφέρει, αν χρειαστεί, μοναχικά ή ευπαθή άτομα στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα ή σε κεντρικό νοσοκομείο.

Αν παραστεί ανάγκη επίσης, θα λειτουργήσουν θερμαινόμενοι χώροι στο ΚΑΠΗ στην οδό Βουτζά για τη φιλοξενία άστεγων συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Βύρωνα έχει προμηθευτεί ήδη αλάτι σε επαρκείς ποσότητες για τον αποχιονισμό των δρόμων, αλλά και σε σάκους για να μοιραστεί σε δημότες σε περίπτωση υψηλής χιονόπτωσης (ειδικά στον Καρέα), ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση στα σπίτια τους.

Για το σκοπό αυτό και άλλα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημάρχου  τηλ.: 210 7652411 &210 7662555.

Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, σε περίπτωση έντονων φαινομένων αλλά και σε περίπτωση παγετού, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται και στην Αττική.

Σε περίπτωση τραυματισμού το Κέντρο Υγείας Βύρωνα λειτουργεί σε 24ώρη βάση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 214 6872980 ΚΑΙ 990.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.