Γονάτισε το επιτελικό κράτος και οι δήμοι του

«Χιονισμένοι και αποκλεισμένοι δρόμοι, παγωμένα διαμερίσματα στην πόλη»

Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη βραδιά, με χαμηλές θερμοκρασίες και αύριο μία πολύ ψυχρή ημέρα.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφθασε στους δρόμους, τις αυλές και τα σπίτια της πόλης μας. Οι μετεωρολόγοι επιβεβαιώθηκαν στις εκτιμήσεις τους. Το πολύ χιόνι ξεγύμνωσε για άλλη μία φορά τον κρατικό και δημοτικό μηχανισμό.

Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Δευτέρα και Τρίτη, τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ σταμάτησαν νωρίς τη Δευτέρα. Έμειναν να ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, γιατί το δημόσιο έκλεισε νωρίς.

Ντροπή τους, θα έπρεπε, όπως έκλεισαν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί βλέποντας την εξέλιξη της χιονόπτωσης και τις προβλέψεις για την επιδείνωση του φαινομένου, να κλείσουν και οι επιχειρήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. ΔΕΝ θα χαθούν τα κέρδη τους, ούτε θα καταστραφεί η οικονομία τους.

Αύριο Τρίτη να παραμείνουν ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Στα λευκά ντύθηκαν τα πάρκα, οι πλατείες, οι παιδικές χαρές στην πόλη και ορισμένοι θαρραλέοι βρήκαν ευκαιρία να παίξουν χιονοπόλεμο με τα παιδιά τους.

Οι άνθρωποι στην βόρεια Ελλάδα είναι συνηθισμένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες, όχι όμως και στην Αθήνα και τις νότιες και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Το ψυχρό μέτωπο (“ΕΛΠΙΔΑ” την ονόμασαν αλλά ψυχρολουσία μας έπιασε) σε όλη την Αθήνα προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος με τις πρώτες νιφάδες. Στο Βύρωνα από πολύ νωρίς, με το πρώτο χιόνι -που αντικειμενικά δεν ήταν πολύ πυκνό αρχικά-  εμφανιστήκαν προβλήματα. Άρχισε να χιονίζει στις 9:15πμ το πρωί της Δευτέρας και στις 12:35μμ εμφανίστηκαν προβλήματα στην οδό Εμπεδοκλέους καθώς τα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να τη διαβούν. Πιο πριν στις 09.00πμ στην συμβολή οδών Ηρακλέους και Σώσου είχε παγώσει το οδόστρωμα και η τροχαία είχε κόψει την κυκλοφορία. Στις 14:05μμ στην Κολοκοτρώνη μποτιλιάρισμα, ενώ πάνω από την “ΛΟΥΙΖΑ” δεν περνούσε τίποτα.

Όσο περνούσε η ώρα και η χιονόπτωση δυνάμωνε πολλά σπίτια που δεν θερμαίνονται επαρκώς, δεν ανάβουν πετρέλαιο, αέριο και δεν βάζουν επαρκή θέρμανση με ηλεκτρικά σώματα -για λόγους ακρίβειας και οικονομικής αδυναμίας- άρχισαν να παγώνουν με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη και παγωμένη βραδιά.

Αλίμονο στους αστέγους αν ο δήμος Βύρωνα δεν προσφέρει φιλοξενία σε κάποιο δημόσιο κτίριο, με κατάλληλη θέρμανση και φαγητό.

Ο κρατικός μηχανισμός, το επιτελικό καπιταλιστικό κράτος και οι δήμοι του δοκιμάστηκαν για άλλη μία φορά και βρέθηκαν ελλείπεις και ανεπαρκείς. Ο δήμος Βύρωνα, που συνεχώς μας ενημέρωνε η δημοτική αρχή για τις διαρκείς συσκέψεις ετοιμότητας, απέτυχε για άλλη μία φορά να σταθεί στο ύψος των αναγκών και να κρατηθούν οι βασικοί δρόμοι της πόλης ανοικτοί. Επικέντρωσε -από ότι μαθαίνουμε- το ενδιαφέρον της, στην περιοχή του Καρέα αλλά και εκεί οι δρόμοι έκλεισαν.

Πιθανά να μην φθάνουν τα μέσα που διαθέτει θα είχε ενδιαφέρον να πληροφορηθούν οι κάτοικοι πόσα και ποια είναι τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος, για την αντιμετώπιση εκτάκτων καιρικών φαινομένων.

Για άλλη μια φορά με τα σχέδια τους, δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν. Και αυτό δεν αφορά τους ανθρώπους που εργάστηκαν μέσα στο ψύχος, αλλά τους επιτελείς του Δήμου που σχεδιάζουν ……στο χιόνι!

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.