Οι ΗΠΑ κοντεύουν να βγουν από την κορύφωση της πανδημίας, προέβλεψε ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος, Άντονι Φάουτσι, σημειώνοντας ότι ο συνδυασμός εμβολίων, θεραπειών και προηγούμενης νόσησης θα κάνει σύντομα τον ιό πιο διαχειρίσιμο.

Μιλώντας στους Financial Times ο δρ Άντονι Φάουτσι εξέφρασε ελπίδα ότι σύντομα θα μπει τέλος σε όλους τους περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

«Καθώς βγαίνουμε από την πλήρη πανδημική φάση, αυτές οι αποφάσεις θα λαμβάνονται όλο και περισσότερο σε τοπικό επίπεδο και όχι σε κεντρικό επίπεδο. Θα υπάρχουν επίσης περισσότεροι άνθρωποι που θα λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για το πώς θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ιό» είπε.

Ερωτηθείς πότε μπορεί να λήξουν οι περιορισμοί, είπε ότι ήλπιζε ότι θα είναι «σύντομα» και συμφώνησε με την πρόταση ότι είναι πιθανό να συμβεί φέτος. Ωστόσο, προειδοποίησε ότι τα τοπικά τμήματα υγείας θα μπορούσαν να επαναφέρουν προσωρινά μέτρα εάν εντοπιστούν κρούσματα στην κοινότητα.

Τα σχόλια του Fauci πρόσθεσαν μια αυξανόμενη αίσθηση αισιοδοξίας μεταξύ των αξιωματούχων υγείας σε όλο τον αναπτυσσόμενο κόσμο ότι η παραλλαγή Omicron μπορεί να προαναγγέλλει το τέλος της πιο επιζήμιας φάσης της πανδημίας.

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων ήταν μια από τις πιο επιφυλακτικές φωνές στις ΗΠΑ σχετικά με την πανδημία και πολύ συχνά ερχόταν σε σύγκρουση με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Περισσότεροι από 900.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις ΗΠΑ από τον ιό.

Ενώ ο καθημερινός αριθμός θανάτων της χώρας παραμένει κοντά σε επίπεδα ρεκόρ, οι νέες μολύνσεις έχουν αρχίσει να μειώνονται γρήγορα, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες, όπως η Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Φάουτσι δεν θα επαναλάμβανε τον ισχυρισμό ορισμένων παγκόσμιων ηγετών ότι ο ιός γίνεται τώρα «ενδημικός». Αλλά μίλησε για την πιθανότητα σύντομα να φτάσει σε μια «ισορροπία», όπου η κυβέρνηση δεν θα χρειάζεται πλέον να δίνει τόσο μεγάλη προσοχή στα επίπεδα μόλυνσης.

«Δεν υπάρχει τρόπος να εξαλείψουμε αυτόν τον ιό», είπε. «Αλλά ελπίζω ότι βλέπουμε μια εποχή που θα έχουμε αρκετούς εμβολιασμένους και αρκετούς ανθρώπους με προστασία από προηγούμενη μόλυνση, ότι οι περιορισμοί για τον Covid σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν».

Πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι κάθε Αμερικανός θα χρειαζόταν τακτικά ενισχυτικά εμβολίων για να κρατήσει μακριά τον ιό. «Θα εξαρτηθεί από το ποιος είσαι», είπε. «Αλλά αν είστε ένα φυσιολογικό, υγιές άτομο 30 ετών χωρίς υποκείμενες παθήσεις, μπορεί να χρειάζεστε αναμνηστικό μόνο κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια».

Πηγή: skai.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.